calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRIJETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBJEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? Kako je u Tuzli pao ubica iz Srbije: Predrag Ratković se skrivao kod sina Margarete Hadžić i članova obezbjeđenja pjevača Darka Lazića – Svi rade za Merseda Hadžića Švicarca EMINA JAHOVIĆ PRIJE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu…

SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu…

Objavio: RHT
04/08/2024 3:59 PM

Soraja živi u stanu od osam miliona eura

Photo: Printscreen Instagram/sorajavucelic

Soraja Vučelić, kako su pisali svojevremeno mediji, živi u stanu koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u strogom centru Zagreba – Cvjetnom trgu.

Soraja živi u stanu od osam miliona evra

Cijela zgrada u kojoj Soraja živi sa sinom i partnerom je u staklu i posjeduje privatni park i šoping centar.

Stanovi u ovoj zgradi su među najskupljima u cijeloj Hrvatskoj.

Foto: Printscreen Instagram/sorajavucelic

Na jednom hrvatskom sajtu za nekretnine može se vidjeti da se stan sličan onome u kojem trenutno živi Vučelićeva prodaje za nevjerovatnih osam miliona eura.

Photo: Printscreen Instagram/sorajavucelic

Inače, Sorajin stan ima 440 kvadrata, četiri spavaće sobe, tri kupatila i terasu od 160 kvadrata sa fantastičnim pogledom na grad. Osim toga, stan uključuje “velnes” sobu, saunu, fitnes sobu, ogroman garderober, zimski vrt, garažu sa tri parking mjesta i druge pogodnosti.

Photo: Printscreen Instagram/sorajavucelic

Starleta se početkom prošle godine porodila i na svijet donijela sina Kana. Nekoliko puta je u intervjuima isticala kako se osjeća kao potpuno nova osoba.

Ljetovanje u Turskoj i Crnoj Gori

Soraja je jedan dio ljeta provela u Crnoj Gori sa sinom Kanom.

-Došli smo da ga upoznam sa braćom i sestrama. On uživa. Jako je porastao, jako je napredan i mogu da se pohvalim. U Bodrumu smo uživali, ovdje su prevelike gužve. Moj sin nikad neće postati poznat, ja ne volim da se eksponira. Ni mog izabranika, ni sina ne bih eksponirala. Moja popularnost pripada prošlosti – rekla je ona nedavno i dodala:

-Kan je dijete za poželjeti. Život mi se promijenio zbog njega, sada je on prioritet. Radimo na proširenju porodice, jedva čekamo da on dobije pojačanje. Sad sam totalno spremna za to. On mnogo voli djecu.

Pročitajte i: Rođeni u ovim horoskopskim znakovima privlače bogate partnere.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS