calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

SORAJA VUČELIĆ JE MORALA DA MI PLATI 4.000 EVRA! PRIČALA JE KAKO SAM NEKOG ZADOVOLJAVALA U TOALETU

Objavio: RHT
18/01/2023 6:30 PM

Najpopularnija i najpoznatija starleta i foto model Stanija Dobrojević, bila je gost u prvoj sezoni emisije „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji.

Foto: Printscreen Hypetv YouTube


Tokom razgovora dotakli su se i njenog poznanstva sa starletom Sorajom Vučelić, sa kojom je Stanija u lošim odnosima.

Stefan Usiljanin: „jesi se družila sa Sorajom Vučelić?“
Stanija Dobrojević: „nikada se nisam družila sa njom, upoznala sam je jednom prilikom preko Tamare Drače, upoznale smo se na jednom izlasko negde , ona se tada sa njom družila, a posle smo imale sukob u medijima, gde je ona iznela baš gnusne laži o meni i morala sam da podnesem tužbu i dobila sam taj proces na sudu, nimalo nije bilo lako. Rekla je kako sam ja nekog zadovoljavala u toaletu i taj dečko je dao izjavu sa sve potpisom, ja sam morala da se obratim sudu i dobila sam to na sudu. Dobila sam 4.000 evra.“- rekla je Dobrojevićeva u emisiji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS