calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA

Objavio: RHT
06/10/2024 11:45 PM

ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA

Vanja Ignjatović objavila srećne vijesti!

Foto: Printskrin/Pink TV – Instagram

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, popularna tiktokerka Vanja Ignjatović, na Instagram profilu najavila je novu udaju.

ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA

Naime, nakon razvoda od Ša, Ignjatović je istakla da se više neće udavati, ali je sada potpalila sumnje da je ponovo srećna u ljubavi. 

Na Instagram storiju Vanja je podijelila šaljivi stori, kojim je najavila da će ponovo stati na ,,ludi kamen”, ali ima jedan poseban uslov. 

– Riješila sam da se udam, kad napunim 53 godine. Taman će u tom periodu da me opiči alchajmer, pa neću ni znati da l’ sam se udala. – podijelila je fotografiju Vanja na Instagram storiju. 

Republika
Foto: Instagram

Inače, Vanja je u kontaktu s Mioninim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom Panterom, kojemm je Maja zabranila svaku komunikaciju s njom. Ali, Krofak ne mari za to, pa se i danas prate preko Instagrama i čuju.

“Rekli jedno drugome sve što smo imali”

Vanja i Stanislav su u jednom momentu bili veoma prisni, pa su mnogi sumnjali da će uploviti u ljubavni odnos. No, Krofak je u međuvremenu stupio u vezu sa Majom Marinković.

– Nakon svega smo došli u emisiju “Narod pita” i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu. I čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak – rekao je Stanislav Krofak za srbijanske medije, nakon svađe sa Majom zbog Vanje.

Pročitajte i: ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS