calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli

ŠOKANTNA ISPOVIJEST MAJKE TEE TAIROVIĆ! Šta je Jelena Karleuša savjetovala njenoj mezimici?

Objavio: RHT
19/06/2024 9:59 AM

Šokantna ispovest majke Tee Tairović

Tea Tairović svojim pjesmama i izgledom vrlo brzo je iskočila u sam vrh estradnog neba, kada su u pitanju nove, mlade generacije.

Šokantna ispovest majke Tee Tairović / Foto: F. S./ ATAImages
Šokantna ispovest majke Tee Tairović / Foto: F. S./ ATAImages

Zajedno sa popularnošću koju je stekla idu i tračevi, a kako to podnosi njena majka Božica Malević. Iako je često prisutna u medijima, nije mnogo govorila o odrastanju svoje kćerke. Kao i njenim usponima i padovima, te vrtoglavom uspjehu koji je njena mezimica postigla.

 Išla je na balet, pa u plesnu školu, tako da me njena odluka da se bavi muzikom nije iznenadila. Razgovarale smo o tome da mora da se školuje, bilo da je u pitanju muzička škola ili psihologija koju je upisala – rekla je Božica.

Šokantna ispovest majke Tee Tairović

Kao i svaka majka, vjerovala je u uspjeh svoje mezimice, iako nije sve uvijek išlo kako su zamislile.

– Iskreno, imali su njeni drugari u školi predrasude, pogotovo kad se prijavila za „Zvezde Granda“. Mali krug oko nje je razumio i odlazio na njene lokalne svirke, u Novom Sadu i u okolini. Nastavnici nisu imali razumijevanja, ali ona je ostala svoja. Sve je sama pregurala, jednostavno se nije mnogo potresala i vjerovala je da će se dokazati. Bila je odličan đak pa im je zapušila usta na neki način – prisjetila se pjevačicina mama.

– Kada je došla do finala, Jelena Karleuša joj je rekla da joj fali energije i to kao da je bila inicijalna kapisla da se bolje spremi. Jelena je baš podržavala, čak je Tea jednom pjevala i njenu pjesmu u takmičenju. Marija Šerifović je imala jako lijepe komentare za nju, Šaban Šaulić, braća Matić. Eto tako, te ostvarene zvijezde – sa osmjehom se prisjetila i osvrnula na period poslije takmičenja, kada je uslijedila ona prava borba.

“Jesi li toliko alava?

– Uvijek će biti svakakvih komentara. Nedavno, kada je Tea polomila ruku i tad su je dočekali na nož. Povrijedila je ruku i napukla joj je kost, a ona, pošto nije imala strašne bolove, odlučila je da ne otkazuje nastupe i ispoštuje svoju publiku. To su oni sa radošću dočekali, a neki su komentarisali: „Zar ti nije dosta novca, nego moraš i polomljena da pjevaš? Jesi li toliko alava?“ – ispričala je.

Pročitajte i: Haris Džinović nakon razvoda od Meline: Ja sam picajzla, na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene! “MORAJU DA IMAJU STAV”.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS