calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela

ŠOKANTAN SNIMAK ČOVEKA U CRNOM! Malo pre nestanka, Anđela objavila ovo!

Objavio: RHT
18/10/2022 2:45 PM

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević na Jutjubu je u ponedeljak uveče objavio da su nestale njegove ćerke, kao i supruga Tina i rođaka Marija u Francuskoj. Slučaj još nije prijavio policiji jer po francuskom zakonu nestanak može da se prijavi tek nakon 48 sati od nestanka.

Foto: Printscreen TikTok

Sada se na društvenim mrežama pojavio prvo video na kojem se Anđela svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu, a potom i teorije o njihovom nestanku.

Kako je mlada jutjuberka objasnila, videla je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što je nju znatno uplašilo.

Foto: Printscreen TikTok

,,Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u janki i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana.’’ – rekla je Anđela.

Kako se navodi na društvenim mrežama, Anđela, koja je nestala zajedno sa sestom Nađom, majkom Tinom i rođakom Marijom, izbrisala je ovaj snimak, a pratioci sumnjaju i nagađaju da je ovaj čovek u crnom odgovoran za Anđelin nestanak.

Podstimo, Zoran Đorđević, otac nestalih jutjuberki za Kurir je rekao da još nema informacija o svojim najbliži.

,,I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu.’’ – rekao je uznemireni Zoran.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS