calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

ŠOK! ZORANNAH PRIZNALA: ,,Masturbiram tri puta dnevno”

Objavio: RHT
09/10/2022 1:15 PM

Poznata influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno je bila na sponzorisanom putovanju sa Jutjuberima i TikTokerima.

Foto: ATA Images

Oni su krstarili, a tom prilikom su kačili veliki broj snimaka i slika na društvene mreže. Ono što smo mogli da primetimo, jeste da se Zorana najviše zbližila sa tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q i njenim dečkom Lukom Bojovićem – Luxom.

Kako su provodili vreme zajedno, došli su i na ideju da snimaju popularni izazov “Never have I ever”, odnosno “Nikad nisam”, a pravilo je takvo da kada procitate činjenicu, ukoliko je tačna, eksirate piće, a ukoliko nije, nastavlja se krug.

Ovaj video je osvanuo na Lux-ovom kanalu, a ono što pratioci imaju prilike da vide, čini se i više nego iskreno.

Naime, Zorannah je izjavila kako “Masturbira 3 puta dnevno, ujutru, popodne i uveče”, kao i to da je bila u vezi sa dečkom koji ima milione pratilaca: ,,Bila sam sa pet godina mladjim dečkom” – izjavila je Zorannah.

Komentari ispod klipa su podeljeni, neki hvale Zoranu kako je opuštena i da joj prija mlađa ekipa, dok neki pišu kako je sve ovo jadno, naročito za Zoranu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS