calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

ŠOK UCJENE! VANJA PRIZNALA ŠTA JOJ JE ŠA RADIO U BRAKU: Nije smjela da radi ove stvari, iznijela sav prljav veš!

Objavio: RHT
11/03/2024 9:30 PM

Šok ucjene! Vanja priznala

Nakon što je dugo odbijala da govori o pravim razlozima razvoda od repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nekada Aleksić, odlučila je da sada progovori i objelodani apsolutno detalje iz odnosa.

Vanja se nije libila da prizna šta se to dešavalo u “četiri zida”, a potom je otkrila ko je glavni krivac za raskol braka.

Photo: Printscreen Instagram, Šok ucene! Vanja priznala šta joj je Ša radio u braku!

– Da, istina je. Nisam smjela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa kumom svojom vjenčanom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest mjeseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa osobom sa kojom je. Ne želi da njegova djevojka (žena) ide negdje. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve – rekla je Vanja.

Ona je otkrila i kako reaguje na trenutna dešavanja u rijalitiju i odnos Nenada i Mioninog bivšeg dečka.

– Smatram da je lijepo od njega što se izvinio. Poznajem Nenada, u stanju je da kaže mnogo ružnih riječi, mnogo psovki u trenutku bunila, zbog kojih se kasnije kaje. Ali to je on i nikada se promijeniti neće – istakla je ona.

Vanja je komentarisala i odnos Mione i Ša.

– Mogu samo da kažem da se Nenad Mioni gadi, to je ono što ja vidim. I da, smatram da namjerno to radi kako bi Stanislav obratio pažnju na nju. Čini mi se da se kaje što je sve tako ispalo – rekla je ona.

Foto: ATAImages/Hypetv Ilustracija

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, bivša supruga učesnika rijalitija, Nenada Aleksića Ša, Vanja, uputila je nedavno brutalnu poruku svojom bivšem suprugu.

Uputila tajnu poruku

Sumnja se da je aludirala na vanredno ubacivanje Stanislava Krfoka, bivšeg dečka njegove trenutne djevojke Mione Jovanović.

Vanja Aleksić je putem svog profila na Instagramu javno uputila poruku Nenadovoj djevojci Mioni Jovanović koja je izazvala veliku pažnju javnosti. 

– Ako si ti svog dečka varala, ja svog tadašnjeg muža nisam! Mala, nemoj previše da letiš. Šaljem pozdrave – poručila je Vanja putem svog profila na Instagramu. 

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS