calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

ŠOK U HRVATSKOJ Izrešetan automobil sportskog direktora NK Osijek

Objavio: RHT
28/05/2024 11:40 AM

ŠOK U HRVATSKOJ

Automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto izrešetan je na parkiralištu u osječkoj Šamačkoj ulici.

ŠOK U HRVATSKOJ / Foto: Pixabay - ilustracija

ŠOK U HRVATSKOJ / Foto: Pixabay – ilustracija

ŠOK U HRVATSKOJ

VW Arteon bio je parkiran u prolazu između dvije zgrade, gdje u jednoj od njih stanuje i sam Boto, a u automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo na mjesto vozača ispaljeno sedam hitaca.

Sve se vjerovatno dogodilo u noći s ponedjeljka na utorak. Ovaj stravičan čin prvi je uočio Botov saradnik, također Portugalac Alfredo Almeida. Njega je Boto nedavno doveo na mjesto koordinatora omladinske škole.

Almeida je juče odvezao Bota u Zagreb odakle je ovaj odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, a Almeida se vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače i Boto ostavlja.

Jutros ga je pri polasku na posao u Opus Arenu zatekao užasavajući prizor. Odmah pozvana i policija koja još uvijek obavlja očevid na mjestu događaja.

Na mjestu događaja novinari Jutarnjeg zatekli su i direktora NK Osijeka Vladu Čohara. Koji je dao izjavu policiji, ali za medije nije želio ništa komentarisati.

Očekuje se da će klub tokom dana dati službeno saopštenje, a očekuje se i konferencija za medije policije.

U svakom slučaju, ovo je događaj koji ne priliči Osijeku i koji je za svaku osudu i koji se ne može ničim opravdati.

POZNATI PJEVAČ UBIJEN U SKOPLJU!

Pročitajte i: POZNATI PJEVAČ UBIJEN U SKOPLJU!

Amar Ismani (29), poznati makedonski pjevač, ubijen je sinoć, a dvije osobe su povrijeđene u obračunu koji se dogodio poslije masovne tučnjave na Plastičarskoj u Skoplju.

Poznati pjevač ubijen u Skoplju / Foto: Printscreen/instagram/amar_ismani1
Poznati pjevač ubijen u Skoplju / Foto: Printscreen/instagram/amar_ismani1

Nezvanično, policiji je prvi put u 23.40 sati prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima povređenih.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Jutarnji/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS