calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“ANELI JE POLUPANA I OČAJNA! Ostavila je dijete i GREBALA da uđe u rijaliti, sada grebe i njena SESTRA!” Žestok udar na Ahmiće

Objavio: RHT
22/02/2024 10:40 PM

Šok u emisiji

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“, naše voditeljke, novinarke i autorke, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su Baneta Đokićaprvi i jedini put nakon skandala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Šok!
Šok u emisiji/ Foto: HypeTV/YT printscreen

Pored ekskluzivne priče o epilogu nakon prijetnji, Bane se dotakao i aktuelnih tema.

– Ja imam informaciju da ti poznaješ aktuelnu rijaliti učesnicu Aneli Ahmić od ranije i da posjeduješ neka saznanja koja bi zanimala naše gledaoce? – rekla je bliznakinja Arsić u emisiji ShowBLIZ.

– Ja nju ne poznajem lično. Mogu da kažem da mi se ne dopada njeno učešće. Mišljenja sam da je ona samo iskoristila Staniju Dobrojević, samo da bi ušla u rijaliti. Kao što mnogi grebu da uđu preko nekoga, neki grebu čak i preko mene da uđu. Neki su ušli preko Ane. Tako je i ona grebala da uđe u rijaliti. – rekao je Bane u emisiji ShowBLIZ.

Šok!
Foto: HypeTV

– Napravila je jako lošu priču, ona kući ipak ima dijete! I ta njena sestra sada grebe! Meni su one totalno nezanimljive osobe. Aneli tako očajna i polupana, ostavio te muž, ti si ostavila dijete i ušla u rijaliti, ma daj! – rekao je Bane u emisiji ShowBLIZ.

Cijelu emisiju sa Banetom Đokićem pogledajte u subotu u 18h na kanalu Hype televizije, ali i na YT kanalu HypeTV. Ne zaboravite i reprizne termine.

Ispod ovog teksta pogledajte najavu emisije koja vas očekuje.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS