calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija

ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina

Objavio: RHT
03/09/2024 9:20 AM

Šok tvrdnje o Stanislavu!

Stanislav Krofak od samog ulaska u rijaliti ne prestaje da intrigira javnost. MMA borac je bio na meti raznih spekulacija i brojnih tvrdnji.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Stanislav se predstavio i kao uspješni biznismen, koji ima i firmu. Međutim, ubrzo su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje da je ušao rijaliti jer je u dugovima!

Admini jedne stranice, koja se bavi aktuelnostima iz rijalitija, objavila je spisak sa sajta dužnika Porezne uprave u Hrvatskoj. Na spisku se navodno nalazila i Krofakova firma.

Foto: prinscreen/nstagram jasi jasi svi smo nasi

Šok tvrdnje o Stanislavu!

Kako je pisalo u objavi, račun njegove firme bio je blokiran 2022. i 2023. godine, ali i 2024. Porezni dug iznosi 40.150,73 eura.

Nakon izlaska iz rijalitija Stanislav Krofak je dokazao da su to samo priče i spekulacije. On punom parom vrijedno radi!

Nedavno je tražio radnike, a svaka njegova objava izazva lavinu komentara.

Primam u stalni radni odnos više građevinskih radnika, moguć i smještaj – stoji u objavi koju je podijelio Krofak.

Čitajte i Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić

Kamere koje su navodno skinute sa ulaza u Boru u kojem živi porodica nestale male Danke Ilić se trenutno vještače u Beogradu. Radi se o 3 kamere iz Bora, kao i dvije kamere iz Banjskog Polja u kojem je djevojčica nestala.

Otkriveni novi tragovi u istrazi

Vještačenje bi trebalo da bude gotovo za sedmicu dana, a svi se pitaju da li se na tim snimcima krije istina o Danki i šta uopšte znači to vještačenje, obzirom da je rok za podizanje optužnice protiv Dejana Dragijevića i Srđana Janković, osumnjičenih za njeno ubistvo, 26. septembar.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS