calendar

Ponedeljak 15. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocijepane farmerke!” Detalji krvavog obračuna u Banjaluci: Muškarac uboden, odmah pao na asfalt Modrić nakon 20 godina stigao u Mostar i izazvao totalnu ludnicu, legenda jednim potezom pokazala veličinu IVAN MARINKOVIĆ ZVAO MILJANU! Nakon javne prevare i drame kroz koju prolazi, on odlučio da pozove nju, šok obrt! Ljudi koji su odrasli siromašni pa postali bogati otkrili šta ih je najviše šokiralo “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” PRVO OGLAŠAVANJE MIONE JOVANOVIĆ! Javno objelodanila detalje drame sa roditeljima: Uzela sam svoje stvari, razočarani su i povrijeđeni! JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali, a OVE RIJEČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT Luzeri se ponašaju očekivano – Luzerski i tako nikad “fudbal neće vratiti kući” ŠA SVE ŠOKIRAO! Reper sve priznao: “Ono što je sigurno jeste to da smo zajedno, u Zemunu smo” ELMEDIN SE NALJUTIO NAKON FATIMINIH RIJEČI! HOĆE DA ŽIVI U SARAJEVU, ALI MEMO GA URNIŠE! HAOS POČINJE! “Ivan i Jelena su LAŽIRALI PRELJUBU?!” Ekskluzivno! Kristijan i Kristina RASKRINKALI Marinkoviće! (VIDEO) Tornado poharao selo u Srbiji: Oštetio brojne kuće, pojavio se jeziv snimak EVO SA KIME JE VUK MOB ZAMIJENIO TIJANU EM! Reper pokazao novu djevojku, svi detalji veze (FOTO) OVA 3 ZNAKA ĆE NAREDNIH 10 GODINA IMATI NAJVIŠE SREĆE! Biće puni para, sve kockice su se napokon složile Japanci se rashlađuju na visokim temperaturama samo pomoću jednog trika

ŠOK SAZNANJE: MAJKA SRPSKE PEVAČICE PREDVIĐA SUDBINU!

Objavio: RHT
31/03/2022 12:00 AM

Pevačica Vanja Mijatović otkrila je da je njena majka Snežana numerolog, te da se sa njom neretko savetuje, posebno kada je u pitanju posao.

– Mama nikada ne gleda nama, tj. ne sabira nama, članovima porodice, zato što nas poznaje i bila bi pristrasna, ali se savetujem sa njom kada da izbacim pesmu. Savetujem se sa njom koji je dobar datum, koji dan da snimam spot, onda za broj telefona, broj tablica, broj stana, ali gledam da je ne maltretiram puno jer ona ima puno posla – otkrila je Vanja.

Osim majke, svi ostali članovi Vanjine porodice su muzičari. Sa ocem Radoslavom je dugo radila u bendu “Jež”, a njega smo imali prilike da vidimo i u jednom takmičenju.

Takođe, brat Vanje Mijatović, Vladan, je magistar džez klavira i kompozitor, a već godinama uspešno gradi karijeru u Americi.

Da je veoma uspešan i cenjen u svetu muzike svedoči i to što je svoj album „Ornament“ 2014. godine predstavio koncertom u Karnegi Holu, čuvenoj dvorani u Njujorku. Sav prihod od prodatih ulaznica donirao je narodnim kuhinjama u Srbiji.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS