calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SEKA ALEKSIĆ U OKRŠAJU SA SOBARICAMA:”Gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila, a ne čitav život gladna i debela” Datum rođenja otkriva šta smo bili u prošlom životu! PREMIJERNO U “CarCastu sa Va Vanom” influenser Zoran Željković Koki! Otkriva sve o svađi sa Ena Lunom i novom projektu (VIDEO) SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena” Slučaj iz bolnice u Foči: Babica i ginekolog oslobođeni krivice za pad bebe ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Treće rekla Fatimi sve u lice! ŠOK (VIDEO) Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma

ŠOK! EVO ŠTA ANJA BLA RADI DOK SE BAKA PRASE KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI!: Nećete verovati sa kim smo je zatekli (FOTO)

Objavio: RHT
05/10/2022 6:15 PM

Svi znamo da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, bio u emotivnoj vezi sa Anjom Bla sa kojom je snimao mnogobrojne klipove na svom Jutjub kanalu.

Foto: Instagram/Printscreen

Anja Bla se proslavila kao devojka Bake Praseta, trenutna situacija u vezi njega i Željka Mitrovića nikome nije strana, a evo šta ona radi danas dok se Bogdan krije od očiju javnosti:

Podsetimo, Baki je ugašen Jutjub kanal nakon čega se oglasio i poručio da ipak neće odustati od svoje Jutjub karijere. Ostaje nam da saznamo gde je i šta radi Bogdan dok njegova bivša ili pak sadašnja devojka šeta bez njega.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS