calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje!

ŠOK! JEZIVO PONAŠANJE DIREKTORICE RIBNIKARA NAKON MASAKRA! Ispovijest roditelja: “Zvala me usred noći, a onda… LAPSUS!

Objavio: RHT
02/11/2023 2:52 PM

Branko Anđelković je otkrio da je poziv od direktorke na komemoraciju dobio usred noći, a onda otkrio i jeziv sadržaj telefonskog poziva.

Nakon pola godine od jezivog masakra u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je dječak monstrum ubio devetoro djece i radnika obezbjeđenja Dragana Vladovića, oglasili su se roditelji žrtava. Ispričali su šta su sve preživjeli na dan masakra a i u danima  koji su uslijedili, a  najviše su razočarani ponašanjem tadašnje direktorice škole Snežane Knežević.

Pored serije propusta koji je direktorka škole imala prije, na dan i nakon masakra najjeziviji je onaj kada je pozvala oca žrtve Mare Anđelković.

U ispovijesti koju su roditelji žrtava dali za jedan nedjeljnik, Branko Anđelković je otkrio da je poziv od direktorice na komemoraciju dobio usred noći.

– Ni sestra me nije zvala u ponoć kad mi je majka umrla nego je sačekala sljedeće jutro. A direktorica škole Knežeićka usred noći zove na komemoraciju. Pošto sam joj objasnio da ne možemo da dođemo, ona je rekla neka onda dođu vaša djeca Mina, Mara… Lapsus Mara je ubijena. Užas – naveo je Branko Anđelković.

Na ovu njegovu jezivu priču otac Katarine Martinović, Zoran Martinović, je dodao:

– Takvi lapsusi, čovjek ne može da povjeruje, to je potpuno odsustvo svjesti i savjesti!

Da podsjetimo, Snežana Knežević je smijenjena sa mjesta direktorice OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Naime, na sjednici održanoj 29. juna školski odbor Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu je smijenjen, a postavljen je privremeni organ upravljanja od pet članova, koji je odmah održao jednu sjednicu.

Do tog 29. juna cijela javnost, uključujući i roditelje učenika Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, od prvog dana nakon masakra jednoglasno su tražili ostavke direktorice Snežane Knežević, kojoj, kako je tada pisao portal Republika.rs, nije padalo na pamet da napusti fotelju.

Ovo što je ispričao otac Mare Anđelković je samo jedno u nizu razočarenja u Snežanu Knežević koje su roditelji žrtava doživjeli.

Majka Sofije Negić, Milanka Negić ispričala je da je prvi sastanak sa zvaničnicima koji je održan bio 21. maja – i to u školi.

– Otišla sam na “mali ulaz” jer sam pretpostavila da je ulaz iz Kralja Milutina zatvoren, da tamo niko ne zalazi, međutim na “malom ulazu” nije bilo nikoga pa sam poslala drugarici poruku sa pitanjem – da li je moguće da je sastanak na “velikom ulazu”? Ona je odgovorila – da, da…

– Obišla sam oko Treće gimnazije, ušla, sproveli su me do zbornice, znate, vi uđete na mjesto gdje su ubijeni Dragan, Ana i Bojana, pa idete lijevo do zbornice. Desno u tom istom hodniku je mjesto gdje je i Sofija ispustila dušu.

-Na sastanku je prvo bilo riječi o istrazi, ja sam sjedila, cupkala, osjećala se jako uznemireno i čekala trenutak da se obratim. Kada su nam rekli da bi trebalo da se viđamo češće, na primjer jednom nedjeljno, ustala sam i onako uzbuđena pitala “Izvinite, a gdje? Na ovom mjestu??’!” Zvaničnici su se onda pokunjili, rekli gdje god želimo, posle toga su sastanci bili u tužilaštvu. Na kraju su nam prišli i  izvinili se, sa obrazloženjem da im  je direktorica Snežana Knežević rekla da su porodice tražile sastanak baš u školi. To naravno nije istina… – zaključila je majka Sofije Negić.

(Hype.rs/Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS