calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi

ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pjevačica pokazala go stomak i “koske” (FOTO)

Objavio: RHT
05/09/2024 1:39 PM

Šok izdanje Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović šokirala je sve kada se sinoć pojavila golog stomaka na koncertu grčke zvijezde Nikosa Vertisa.

Foto: AtaImages

Iako vodi računa o svom oblačenju, pjevačica je dozvolila sebi da u privatnom izlasku bude opuštena, a sa druge strane da joj ne bude vrućina.

Šok izdanje Aleksandre Prijović

Zato je Prija odlučila da obuče komplet u svjetlucavoj srebrenoj boji. Dole je imala dugu suknju koja se blago širila, a gore kratku majicu koja joj je tek pokrivala grudi.

Foto: ATAImages

Kako je pjevačica pričala da je u treningu i na dijeti, takoreći na posebnom režimu ishrane, moramo primijetiti da je poprilično stesala svoju liniju. Iako nikada nije bila debela, izgleda po komentarima koji se nižu na sinoćnje izdanje da je Aleksandra poprilično smršavila. E sada nekima se dopada nekima ne.

Stajling i dijeta

Ali više je onih koji su odmah krenuli da je pljuju da je pretjerala sa stajlingom i sa dijetom.

Foto: ATAImages

Dok je jedni brane, drugi pričaju da su joj ispala rebra i koske , ali i da ovakvo oblačenje za javnost ne priliči majci jednog maloljetnog djeteta. E sad, da li će Prija da se iznervira zbog komentara ne znamo, ali vidjećemo njeno sljedeće pojavljivanje i da li je promijenila možda način odijevanja i stajling.

Armin Bijedić: „Putnik bez adrese“ sigurno korača ka vrhu muzičke scene

Pročitajte i: Armin Bijedić: „Putnik bez adrese“ sigurno korača ka vrhu muzičke scene

Armin Bijedić, jedan od najtalentovanijih vokala današnje muzičke scene, ponovo oduševljava svoju publiku. Snimio je novu pjesmu i spot pod nazivom “Putnik bez adrese.”

Ova ozbiljna pjesma, koja kroz emotivne stihove govori o ljubavi koja se raspala i srcu koje luta bez adrese, dodatno učvršćuje Bijedićevu poziciju na muzičkoj sceni.

Bijedić “Putnik bez adrese”

Filmski spot, režiran od strane talentovanog Ljube Radojevića, savršeno dočarava atmosferu i emociju pjesme.

Uz editovanje i postprodukciju Milice Protić, te fotografiju Ljube Radojevića i Gorana Avramovića, spot dostiže pravi filmski kvalitet.

Više saznajte OVDJE

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS