calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

Šok ispovest Pamele Anderson: “želela sam da je ubijem”

Objavio: RHT
26/01/2023 9:30 PM

Plejboj zvezda i manekenka Pamela Anderson priznala je da je pokušala da ubije svoju nasilnu dadilju “olovkom od slatkiša” nakon što je bila kako tvrdi zlostavljana sa samo osam godina.

Foto: CBS / Planet / Profimedia

Ovaj šokantan detalj je otkriven u njenom novom dokumentarcu koji se bavi njenim traumatičnim detinjstvom i haotičnim usponom do slave.

Pamela, koja sada ima 55 godina, otkrila je da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane njene dadilje, što je dovelo do njenog pokušaja da joj nanese telesne povrede. Ona je takođe otkrila da je bila silovana sa osam godina, što je dodatno pogoršalo njen već težak životni put.

U dokumentarcu, Pamela daje pristup svojim kućnim video-zapisima i ličnim dnevnicima, dok opširno govori o svom životu, otkrivajući mračnu stranu svog uspona do slave. Ova iskrena i emotivna priča o njenom životu pruža dublji uvid u traume i preokrete koje su obeležili njen život, a takođe pokazuje snagu i hrabrost koju je imala da se suoči sa svojom prošlošću i nastavi da se bori za svoje snove.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS