calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu… Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit” SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA Ne može zadržati suze, otkrila novosti Nestala Jasmina (15): Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Boli me briga za Elmedina! “DOSTA MI JE NJEGOVIH FOLOVA, MI SMO OKRENULE LIST” BIVŠA DJEVOJKA FILIPA CARA IMALA ODNOSE SA DENIZ DEJM?! Posjeduje KOMPROMITUJUĆE snimke Uručena 403 prekršajna naloga: U subotu desetine vozača u Sarajevu isključeno iz saobraćaja ANELI PUKLA OD MUKE: Udarila po djevojkama sa kojima izlazi Janjuš! Nije poštedila ni Asmina Imane Khelif o optužbama da je muškarac: Učinili ste nepravdu, ali Allah je uz mene

ŠOK! FAN POPULARNE PEVAČICE NASRED NASTUPA KRENUO DA JE LJUBI U CIPELU! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/01/2022 6:00 PM

Teodora Džehverović doživela je neprijatnu situaciju tokom nastupa zbog jednog dečka iz publike, pa je odmah snimak objavila i pokazala šta se desilo.

 

Teodora je najpre objavila video uz opis: “Pažjivo pogledajte snimak”.

Na snimku pevačica peva i igra, a nepoznati muškarac iz publike prilazi i ljubi je u cipelu. Ona je šokirano pogledala na dole, pa brzo izmakla nogu, nakon čega je muškarac odmah otišao.

Džehverovićeva zbog toga nije mogla da nastavi da peva, pa je u svojoj sledećoj objavi, prokomentarisala: “Ja evo ni sad ne znam šta da kažem, frapirana sam”.

POGLEDAJTE VIDEO:

IZVOR: ESPRESO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS