calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra

ŠOK! ERA OJDANIĆ OTKRIO: “Spavao sam sa Miljanom Kulić”

Objavio: RHT
26/01/2024 4:30 PM

U specijalnom gostovanju na Hype televiziji danas, jedan od ikona estrade, Era Ojdanić, pokazao je da godine nisu prepreka za živahni duh. Iako je već zakoračio u osmu deceniju svog života, Ojdanić je isijavao energijom i elanom koji su ga krasili tokom cijele karijere.

Novinar Hype televizije Dušan Rajović, nije okolišao već je odmah krenuo s direktnim pitanjima, istražujući i osvrćući se na nedavne događaje u svetu rijaliti programa.

-Svi bruje o Miljani Kulić jer je diskvalifikovana. Ona je tebe blatila, ona je rekla za Teodoru Delić, koja je sada sa Bebicom, da ste ti i tvoj unuk čak, obojica bili s njom- rekao je Dušan.

Ojdanić je odgovorio sa iznenađujućom otvorenošću koja je karakterisala čitavo njegovo gostovanje.

“-Miljana je samnom, u mom krevetu, spavala petnest dana. U rijalitiju je spavala samnom petnest dana. I ja sam primijetio da djevojci nešto fali. Da ona ima neku falinku. Jer ona sad se ponaša sve okej, a poslije dva minuta se okrene skroz naopako. Haos! Grdi te, psuje te. Ona kaže meni ‘Čika Ero da ti kažem jednu stvar, ti si jedno takvo đubre od čovjeka, da nema kud dalje. Ne može da se opiše koliko si ti jedno đubre matoro.’ Ja kažem: Miljo svaka ti čast, niko nije imao petlju da mi tako pošteno kaže kao ti. Upravu si sto posto,” otkrio je Ojdanić.

Cijeli intervju možete pogledati u videu ispod.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS