calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

ŠOK CIFRA: DALILA PRIZNALA KOLIKI HONORAR IMA U RIJALITIJU!

Objavio: RHT
22/04/2022 4:55 PM

Dalila Dragojević jedna je od najintrigantnijih učesnica rijalitija “Zadruga”. Ona je pred kamerama prekinula dugu vezu i brak sa Dejanom Dragojevićem i ušla u novi odnos sa ljubavnikom Filipom Carem.

Tv pink

Kada se priča “zavrtela” oko nje, Dalila je rešila to da unovči, pa je tražila veći honorar.

Kako se priča, produkcija joj je povećala honorar na 2.500 evra na nedeljnom nivou.

U jednoj svađi sa Filipom Carem, dotakli su se teme honorara, što je inače strogo zabranjeno i smatra se kršenjem pravila.

– Ti ćeš uzeti 100.000, ti si sebi pogodila 2.500 evra sedmično – rekao je Filip Dalili.

– Više od 100.000, evo, kad moram da ti kažem – odgovorila mu je Dragojevićka.

– A znaš koliko ću ja uzeti? 30.000, ako izdržim do kraja – istakao je Car.

– Ja ću više od 100.000 – potvrdila je ona.

– Znaš li ti ko sam ja? Ti ćeš to moći da uzmeš da uđeš u još tri sezone. Mogu da spavam, mogu da radim šta hoću, može mi se – ispričala je Dalila.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS