calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

ŠOK! BIO SAM UBEĐEN DA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA, A ONDA SAM PRIMIO POZIV IZ BANKE!

Objavio: RHT
27/10/2021 9:00 AM

Mladi Britanac je doživeo surovo otrežnjenje kada je shvatio da njegova devojka planira da ga opljačka!

Foto:Printscreen

– Ja imam 28, a moja devojka 25 godina. U vezi smo godinu dana, i mislio sam da je ona žena mog života. Čak sam i planirao da je uskoro zaprosim – priča on i nastavlja:

– Moji roditelji su vlasnici uspešnog restorana, koji ja vodim. Imam kuću i nemam nikavih novčanih problema. Moja devojka je navikla da joj ja sve plaćam, bez obzira da li se radi o poklonima za nju ili njenu rodbinu. Ja se nikada nisam protivio tome.

– Međutim, ja nisam bio svestan šta se događa iza mojih leđa. Sakupila je podatke o mom bankovnom računu i počela je da podiže razne sume i prebacuje ih na svoj račun. Za mene je najveći šok usledio kada su me zvali iz banke, jer su želeli da potvrde da li ja podižem taj novac – objašnjava mladić.

– Nisam imao izbora i prijavio sam je policiji. Oni su otišli u njenu kancelariju, i izbila je strašna frka, i svi su saznali da je ona pokušala da mi ukrade novac. Osećao sam grižu savesti zbog toga što sam zvao policiju, a ona je pobensela i odmah raskinula sa mnom – iskren je Englez.

– Svi mi kažu da sam poludeo, ali ja je volim, i toliko mi nedostaje. Želim da se pomirimo, ali ne znam šta da uradim. Da li uopšte imam bilo kakve šanse da me primi nazad – zaključio je on.

Odgovor terapeuta: Zašto biste želelei pomirenje sa njom? Ona vas je iskoristila i slagala, i koristila vas je samo da bi došla do vašeg novca.

Tu nema iskrenosti ni ljubavi. Nastavite dalje i pronađite partnerku kojoj ćete biti bitni vi, a ne vaš novčanik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS