calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10

RIJALITI UČESNICA HITNO HOSPITALIZOVANA! Saznala za smrt BRATA! Na njenom Instagramu fanovi ostavljaju riječi podrške!

Objavio: RHT
26/02/2024 8:40 PM

Šok!

Popularna bivša rijaliti učesnica Vivien Kurtović nedavno je podijelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu da je dobila visoku temperaturu.

Foto: Ata images/YT printscreen

Njena objava izazvala je veliku pažnju i brigu među njenim vjernim pratiocima, koji su joj pružili podršku i poželjeli brz oporavak.

Nakon što je otkrila svoje zdravstveno stanje, Vivien je primila veliki broj poruka podrške…

Šok!
Foto: Instagram printscreen

Njeni vjerni fanovi su iskazali veliku brigu za njen dobrobit i poslali joj riječi ohrabrenja u ovim teškim trenucima.

Vivien Kurtović nedavno je napustila rijaliti. Publika je odlučila da ne glasa za nju i da je izbaci napolje.

ŠOK NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA

Nakon što je napustila rijaliti, Vivien je saznala da je njen brat koji je živio u inostranstvu ubijen.

Njena porodica nije željela da govori o ovoj tragediji, nego su čekali da izađe iz rijalitija i da joj saopšte tu informaciju.

Šok!
Foto: Instagram printscreen

Nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima odlučila je da progovori.

– To moja porodica nije željela da priča u javnosti, nisu željeli da dijele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspjela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen. On je bio student medicine, bio je baš cijenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voljeli – govorila je Vivien za “Republiku”, pa se osvrnula na povratak u rijaliti:

– Meni se na samom početku svidio Mensur, ali se on odmah izjasnio. Rekao je da ima djevojku i ja to poštujem. Svidio mi se i Ša… Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne… – priznala je Vivien.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS