calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Miljan Vračević o posljedicama rijalitija: “Matora se nikad neće oporavit, a Sha očekuju teški problemi!” Darko Lazić se razvodi, Tea Tairović rađa sina, Marija Šerifović čeka drugo dijete! Borac nakon velikog preokreta srušio Široki Brijeg OTKRIVAMO KO JE KOME BACAO MAGIJU U RIJALITIJU? Ona je otvorila PANDORINU KUTIJU! Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO)

Sofija otkrila Terzi da je on njoj do sad najbolji: Ovaj se raznježio i počeo pljuvati Milicu!

Objavio: RHT
18/10/2024 5:30 PM

Sofija otkrila Terzi da je on njoj do sad najbolji

U novom preokretu u rijalitiju, Sofija je šokirala sve kad je priznala Terzi da je on najbolji muškarac s kojim je do sada bila.

Sofija otkrila Terzi da je on njoj do sad najbolji

Ovo priznanje nije prošlo neprimijećeno, a Terza je vidno emotivan počeo javno kritizirati Milicu, svoju bivšu. Čini se da su se stari problemi između Terze i Milice vratili na površinu, jer su u prošlosti imali turbulentnu vezu. Terzine izjave izazvale su buru komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali da li je ovo još jedan pokušaj da se ponovo vrati u centar pažnje ili iskrena reakcija na Sofijine riječi. Dok su neki stali na njegovu stranu, drugi su stali u obranu Milice, koja se zasad nije oglasila povodom novih optužbi.

Sve oči su uprte u njihov budući rasplet! Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i KRISTIJAN BJEŽI IZ RIJALITIJA ZBOG (NE)HIGIJENE?! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI

Kristijan Golubović i Jelena Golubović svakodnevno privlače pažnju gledalaca i učesnika rijaliti programa svojim ponašanjem, intrigama i disciplinom koju pokušavaju da nametnu. Ipak, njihova saradnja mogla bi postati problematična, smatraju njihovi prijatelji.

– Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju. I ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu – istakao je kroz osmjeh, a zatim dodao:

– Kristijan je dosta toga uspio da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih. A ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izluditi potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor – kaže Kristijanov drug.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS