calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

SOFIJA I TERZA SE VIŠE NE KRIJU: Ovo je radio i sa Milicom

Objavio: RHT
12/09/2024 3:45 PM

SOFIJA I TERZA SE VIŠE NE KRIJU

Terzinoj bivšoj vjerenici ovi prizori neće prijati!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević su se zbližili tokom, a i nakon prve žurke u rijalitiju. Njih dvoje su se javno nahvalili, a rano jutros Terza ju je tražio pogledom, da bi joj potom poslao srce.

SOFIJA I TERZA SE VIŠE NE KRIJU

Kad su ustali, sjeli su za crno sto da doručkuju i čavrljali sa cimerima. Sve ovo ne bi bilo čudno da Terza kod kuće nije ostavio trudnu Milicu Veličković. Sa njom je nekad ovako doručkovao…

Podsjećanja radi, trudna Milica, koja bi uskoro trebalo da se porodi, juče je javno ostavila Boru zbog prisnosti sa Sofijom.

– On je bruka i sramota, ja ga ostavljam. Rekla sam da neću trpiti nijednu jedinu grešku. Ovo je već previše za mene. Poslije tri dana je pokazao ko je i šta je, meni je još lakše – rekla je Milica, te dodala:

– Desilo se da sam ustala jutros i da mi je podrška poslala snimak. Oni to prate, ja vjerovatno to ne bih ni vidjela. Nisam očekivala ovakve scene poslije tri dana. Ako očekujem nešto očekujem za tri mjeseca. Kad ljudi zaborave gdje su i šta imaju. Vidjela sam da se sakrio u mrtav ugao da bi poslao srce. Djevojka da to nije rekla ja to ne bih ne vidjela. Ona je rekla mojoj drugarici Teodori Delić, koja na to nikako nije reagovala. Dobivam i druge klipove, kako su se naveli za Miss i Mistera – rekla je.

Ne treba mi priča da on mene vara

– Povrijedilo me je mnogo jer nije razmišljao kako sam dok to gledam kod kuće. On i ja smo se dogovorili. Rekla sam mu da nema sjedenja sa ženskim rodom, nikakva doza flerta. Ne treba mi priča da on mene vara. Ja da sam htjela abortirala bih u maju i ušla u osmicu. Ne želim trudna da se blamiram. Ovo je treći dan rijalitija, a ja imam pet naslova da on flertuje i to sa adekvatnim snimcima – dodala je Veličković.

– Ja nju ne krivim, meni je ta djevojka i lijepa. Barem mu to nije blam. Ne možeš da se zezaš sa najljepšom djevojkom u kući, šalješ srce. Pa da kažeš da si se šprdao. Danas kad ga je navela za izbor za Mistera, vidim da je spremna da zaigra igru. Vidim da se domunđavaju, tako da me ne bi čudilo da bude sa njom jer je prošlo tek tri dana. Vidjećemo šta će ona da odluči, mota se oko Gastoza, Karića… Ne vidim da se uhvatila za nebitnijeg – zaključila je bivša učesnica rijalitija.

Pročitajte i: OBJAVLJEN SNIMAK AKCIJE TEODORE I BEBICE! Brzo zaboravili na raskid i kamere (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS