calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Helikopter lociran u jezeru, sutra izvlačenje Srbin pretukao suprugu u Beču, pa je molio da ga odveze do kafane ONA JE NAJNIŽA PJEVAČICA NA ESTRADI! Visoka je 156 centimetara! ANELI MOLI ZA OPROŠTAJ! Slomljena Ahmićeva se KAJE…neočekivano Jusuf Nurkić proslavio 30. rođendan: Objavio djelić atmosfere, na uho mu pjevao Halid Bešlić HARIS JE KRIV!? Melina progovorila o detaljima života sa Džinovićem U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo

SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo

Objavio: RHT
28/08/2024 7:00 PM

SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA

Slavica je nedavno progovorila o bolnoj temi i otkrila kroz šta je prolazila

Foto:Ataimages

Slavica Ćukteraš započela je borbu za starateljstvo nad kćerkom  nakon razvoda od bivšeg golmana Vladimira Avramova. 

Slavica je nedavno progovorila o bolnoj temi i otkrila kroz šta je prolazila.

– Jako mi je teško, raspadam se! Najviše sam bila uplašena kada je to stiglo i kada je došla socijalna služba, njihova kućna posjeta, pa su tu krenule međusobne prijave. Viktorija je sada prvi razred, sve sam joj rekla, mislim da mi je to najpametniji potez što sam mogla da uradim, da ne lažem svoje dijete – rekla je Slavica Ćukteraš.

SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA

– Dijete je bilo u stresu, ni u najluđim snovima nisam vjerovala da to može da se desi. U takvim situacijama moraš brzo da reaguješ, a tebe niko nije naučio kako to da radiš. Prvo majčinski sam odreagovala – kaže Ćukteraš.

“Četiri godine poslije razvoda bivši suprug traži starateljstvo nad kćerkom” 

Slavica je ponovo zaljubljena, a pitanje da li planira da se uda, odgovorila je:

– Pa ja sam kao udata! Već živim sa čovjekom. Ja sam se razvela 2019. godine, ali izgleda da tek sada nastupa moj razvod. Problem je što poslije četiri godine od razvoda bivši suprug traži starateljstvo nad kćerkom – kaže Slavica Ćukteraš i dodaje:

– Pa kaže da sam nepodobna! Ne bih govorila o njegovom životu, ali čulo bi se da ima neku ženu – kaže Slavica.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS