calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Seks svaki dan: Da li je to dobro ili loše? Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana: On razmišlja van okvira, apsolutna legenda ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU: Skočila na njega – obezbjeđenje ponovo aktivno! BRUTALNE UVREDE BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE: ”Žaba ostaje žaba, ne treba vjerovati vuku u jagnjećoj koži” EKSPLOZIJA U SARAJEVU Mero Beganović: Žena i ja smo spavali, bomba nam je pukla kod prozora, beba se prepala Vedrana Rudan iznenadila priznanjem: Za četiri mjeseca moje bolesti ne može naći 15 minuta za mene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima objasnila Elmedinu kako se postaje pobjednik: Jana nije svjesna koliko si ti poznat! “ŽELIM SAMO MIR I TOPLINU” (VIDEO) Iver ne pada daleko od klade: Almein Cerić uspješno plovi estradnim vodama Pas odgrizao ruku svojoj vlasnici: Bore joj se za život “Da sam ja neko” deseti put u BKC-u: Enis Bešlagić i publika odali počast žrtvama poplava OBEZBJEĐENJE HITNO INTERVENISALO U BIJELOJ KUĆI! Jelena i Ivan u nikad žešćem okršaju! ŽIVOTNA PRIČA MILICE VELIČKOVIĆ LEDI KRV U ŽILAMA! Bivša rijaliti učesnica progovorila o gubitku! TUGA! ANITA PREBOLJELA ANĐELA: Već ljubi drugog MUŠKARCA! ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA “PSIHOAFEKTIVNA PSIHOZA” Detalji LJEKARSKOG IZVJEŠTAJA Miljane Kulić iz GAK NARODNI FRONT Vlada FBiH danas donosi odluku o otvaranju dionice puta M17 Jablanica – Mostar: Cesta će biti otvorena samo noću!? Otkriveni detalji iz optužnice Marka Miljkovića! Sve objelodanio javno pa poručio: “Da li ovo liči na mene?” (FOTO)

Snimak ljubavnice koja se skriva postao viralan: Na balkon, pa u kutiju

Objavio: RHT
11/10/2024 9:30 AM

Snimak ljubavnice koja se skriva postao viralan

Kako izgleda biti u koži ljubavnice i usred ljubavnog trougla, možemo vidjeti i u ovom snimku.

Snimak ljubavnice koja se skriva postao viralan/Foto: printscreen

Naime, kako se može vidjeti na snimku, ljubavnica bježi na terasu nakon što je žena muškarca kod kog je bila, došla kući.

Da bi izbjegla neprijatnu scenu, uspjela je da se sakrije u kutiju.

Dok je sumnjičava supruga tražila po stanu, ljubavnica je došla na nesvakidašnju ideju da se sakrije u kutiji na terasi.

Nepomično je stajala zgrčena, nadajući se da je neće pronaći.

Da li je žena na kraju primijetila kutiju ili ne, nije poznato jer se video prekida. Ali jedno je sigurno, snalažljivost ljubavnice je otišla na potpuno novi nivo i ona je makar na kratko postala pravi hit na X-u.

Čitajte i Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga!

Prema saznanjima zajecaronline.com, Boranin Dušan Savić juče je uhapšen zbog izazivanja panike i nereda.

U srijedu. 9. oktobra, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenog Dušana Savića iz Bora. Zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo pokušaj izazivanja panike i nereda iz čl. 343. st.2. u vezi st.1. a u vezi čl. 30. Krivičnog zakonika.

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

O detaljima vezanim za ovaj konkretni događaj, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, a dok traje predistražni postupak OJT Bor, nisu se iznosili u javnost.

No, jedno lice uhapšeno zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS