calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

Zbog ovog snimka fanovi Eurosonga su uvjereni da je takmičenje namješteno

Objavio: RHT
15/05/2024 7:40 PM

Snimak koji dokazuje namještaljku

Na Instagram stranici Eurosonga objavljen je video u kom su prije finala zatražili od takmičara da predvide pobjednika. Većina koja ga je pogledala smatra da je tu dokaz da je takmičenje namješteno.

Snimak koji dokazuje namještaljku/ Foto: ATA

Snimak je pogledan više od milion puta za samo 15 sati. Svi takmičari koji su prikazani za pobjednika su odabrali Švicarsku.

– Pitali smo naše takmičare da predvide pobjednika. Jesu li ‘provalili kod’?” – referirajući se na samu pjesmu pobjednika koja nosi naziv “The Code”.

Iako su na snimku izdvojeni samo oni koji su pogodili pobjednika, zbog velikog broja umjetnika koji su predvidjeli Nema fanovi smatraju da je takmičenje namješteno.

– Niko nije odabrao bilo koga drugog osim Švicarske? – upitao je jedan od korisnika ispod videa.

Snimak je bio razlog da mnogi povjeruju da je takmičenje namješteno: “Ovaj video je dokaz da je Eurosong namješten”, “Vrlo prirodno i neisforsirano”, “Koliko su plaćeni?”, “Nepolitički”, “Znači bio je lažni pobjednik čak i prije finala”.

Podsjetimo, predstavnik Švicarske Nemo pobijedio je s pjesmom “The Code”, iako su kladionice i gledaoci očekivali pobjedu hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Čitajte i LUNA ĐOGANI OTEČENA OD PLAKANJA, RAŠČUPANA I VAN SEBE: Na prozoru čekala Marka, a evo šta je uradila kada ga je vidjela!

Marko Miljković pušten je kući nakon šest sati saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu, a po njega je došao otac njegove supruge Lune, Gagi Đogani. Miljković je odmah nakon saslušanja dao kratku izjavu medijima, izrazivši uzbuđenje zbog povratka kući i ponovnog susreta sa porodicom.

Gagi Đogani je došao po Marka vidno ljut. Ali Miljković je bio usredsređen na to da što prije stigne kući. Naglasivši da jedva čeka da bude sa svojim kćerkama.

Luna je čekala Marka u stanu. Prisutni mediji su je primijetili kako stoji na prozoru, raščupana i otečena od plakanja. Kada je ugledala novinare, bijesno je zalupila prozor i spustila roletne, želeći da izbjegne dalju pažnju javnosti.

Hype televizija usnimila je momenat kada Gagi svog zeta dovodi kroz garažu kako bi izbjegli prisutne novinare, dok je on ubzo izašao iz iste i uputio se u nepoznatom pravcu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS