calendar

Utorak 9. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Osumnjičeni zamjenik direktora SIPA pobjegao u Hrvatsku RAJAČIĆ NAPRAVIO NEVIĐEN HAOS: Uroš i Jovana na ivici fizičkog obračuna! Bejl već 24 godine ljubi lijepu Srpkinju Sandru: Zbog nje ne razgovara s mamom i sestrom Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje zbog puštanja pjesme Nazifa Gljive BRAČNA RIJALITI PREVARA: “Sve je DOGOVOR zarad opstanka u rijalitiju!” Nevena Kalaver progovorila (VIDEO) NESTALA MILJANA KULIĆ! Nakon diskvalifikacije gubi joj se svaki trag! Da li će svijet zbog električnih vozila do 2030. ostati bez struje: Očekuje se rast potrošnje od 630 odsto! Završen svjetski izbor za Miss umjetne inteligencije: Pobjednica Marokanka GRMI! NEMA VIŠKA, BLISTA U TRUNOĆI! Vježbanje i treninzi su se isplatili Od danas redukcije vode u Banjaluci JELENA MARINKOVIĆ STRAHUJE “POKUPILA”POLNU BOLEST:Nakon intimnog odnosa sa Rajačićem pala u očaj, krišom tražila lijekove! SKANDALČINA MIONE JOVANOVIĆ! Šta će biti kad Ša i Stanislav saznaju ovo? OD SKROMNE KUĆE NA SELU DO RASKOŠA NA NAJSKUPLJOJ LOKACIJI! Ovdje se Baka Prase uvijek vraća, ovdje se rodio! (FOTO) OPERATIVNA AKCIJA „ŠLJIVICE“! SIPA hapsi u sedam bh. gradova – jedan osumnjičeni u bjekstvu “Rekao sam im šta sam rekao!” Novak birao riječi 10 sekundi, pa brutalno odgovorio hejterima! “IZ RIJALITIJA ĆE IZAĆI KAO NAJVEĆI GUBITNIK” Ostao bez honorara, a život mu se potpuno preokrenuo!

SMRT JE ZAUSTAVILA GLUMCA: On je trebalo igrati ACU LUKASA!

Objavio: RHT
02/11/2021 3:05 PM

Pevač Aca Lukas, uskoro će anegdote iz svog privatnog života pretočiti u film i seriju od 12 epizoda.

 

Još uvek se spekuliše ko će koga igrati, a njegov menadzer Saša Mirković, nedavno je javno rekao da će uskoro biti kasting, kako bi izbor uloga bio što autentičniji.Nagađanja o glumačkoj podeli bila su razna, te se od početka pričalo kako će Mirjana Karanović igrati njegovu majku, a Kija Kockar, folkerovu najveću ljubav, Sonju, međutim za sada je poznato samo da bi Acinog oca trebalo da igra Mima Karadžić.

 

Ono što je zanimljivo je da je Aca Lukas prvobitno govorio da on neće igrati sebe, već da će to prepustiti nekom glumcu. Spekuliše se da je taj glumac trebalo da bude pokojni Marko Živić, ali nažalost ukoliko folker i njegov tim ne nađu adekvatnu zamenu, Aca će morati da igra samog sebe.

AUTOR: KURIR.RS/OBJEKTIV.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS