calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU”

SLUČAJ DANKA ILIĆ Oglasila se Ambasada Srbije u Austriji

Objavio: RHT
01/04/2024 8:40 PM

SLUČAJ DANKA ILIĆ

Nakon što se u javnosti pojavio snimak na kome je navodno nestala djevojčica Danka Ilić viđena u Beču, oglasila se i Ambasada Republike Srbije u Austriji.

SLUČAJ DANKA ILIĆ / Foto: Twitter / Printscreen
SLUČAJ DANKA ILIĆ / Foto: Twitter / Printscreen

Iz Ambasade Srbije su pozvali građane da ukoliko prepoznaju nestalu djevojčicu odmah to i prijave MUP-u Srbije ili Austrije.

SLUČAJ DANKA ILIĆ

“Ambasada Republike Srbije moli da ukoliko na teritoriji Republike Austrije prepoznate nestalu devojčicu Danku Ilić (2) odmah javite Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije ili Republike Austrije na sledeće telefone: 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Austrije 133

Ambasada Republike Srbije 00436677704145

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije 192″, piše na zvaničnom sajtu Ambasade Srbije u Austriji.

Na zvaničnom nalogu Ambasade Srbije na društvenoj mreži “X”, objavljen je i apel na njemačkom jeziku.

Inače, bečka policija je pokrenula istragu nakon što je objavljen snimak na kome se možda nalazi nestala Danka Ilić.

Oglasila se i bečka policija

Markos Vitrih, predstavnik bečke policije, izjavio je da je snimak dešavanja na tramvajskoj stanici u subotu popodne dio tekuće istrage. Ali da je problem što je prošlo dosta vremena od nastanka snimka do obavještavanja austrijske policije

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Vitrih je istakao da je izgubljeno oko 10 sati dok je video poslat mejlom srpskoj policiji, a zatim je srpska policija kontaktirala austrijsku policiju. Ovaj propust u brzini reakcije može biti ključni faktor u istrazi, s obzirom na to da je moguće da su osobe sa snimka već napustile Beč i otišle u Mađarsku ili Rumuniju.

 Postoji taj snimak o jednom događaju u subotu popodne, na jednoj tramvajskoj stanici. Bečka policija pokušava da nađe dvije žene koje se nalaze na snimku – rekao je Vitrih o slučaju nestale Danke Ilić.

Ambasador Srbije u Beču istakao je važnost saradnje sa austrijskom policijom i naglasio da su dvije policije u stalnom kontaktu. Svi članovi porodice nestale Danke Ilić će davati izjave u policiji. Građani su apelovani da odmah obavijeste srpsku ili austrijsku policiju ukoliko prepoznaju nestalu djevojčicu Danku Ilić na teritoriji Austrije.

Interpol je raspisao žutu potjernicu zbog nestanka dvogodišnje djevojčice iz Srbije. I to ukazuje na ozbiljnost situacije i hitnost pronalaska nestale djevojčice. Sistem “Pronađi me” je prvi put aktiviran u Srbiji zbog njenog nestanka, dok je opisano kako izgleda i šta je imala na sebi u trenutku nestanka.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS