calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’

Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama i nastavak trilogije “Kafana na Balkanu”i film “Stravično”

Objavio: RHT
03/10/2024 1:55 PM

Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama

Tačno godinu dana nakon premijere igranog filma ’Pokidan’ nastalog prema biografiji jedne od najvećih balkanskih glazbenih zvijezda Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, bit će predstavljen drugi dio trilogije ‘Kafana na Balkanu’. Igrani film znakovitog imena ‘Stravično’ prvo će biti prikazan srpskoj publici u beogradskom Sava Centru 19. studenog, a balkanska premijera najavljena je za 23. studenog u Areni Stožice u Ljubljani

image

Novim nastavkom trilogije oduševljen je i Aca Lukas, čija je pjesma ‘Lopov’ light motiv novog filma ‘Stravično’. Popularni srpki glazbenik koji je nedavno punio medijske stupce javnom prozivkom organizatora preskupog novogodišnjeg koncerta Severine u Sarajevu, ovih je dana izdao novu pjesmu ‘Besprekorno loš’. Obje pjesme, kao i svoje brojne hitove, izvest će na koncertima u sklopu beogradske i ljubljanske premijere filma ‘Stravično‘.

Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama

Prema riječima poznatog estradnog menadžera i producenta filma Saše Mirkovića, drugi nastavak trilogije bit će još veći hit od Pokidanog koji je u kinima diljem regije pogledalo oko milijun ljudi. Podsjetimo, premijera prvog dijela trilogije ‘Pokidan’ premijerno je prikazan prošle godine i to u Splitu.

-Siguran sam da ‘Stravično’ nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Film pruža uvid i demistificira jedan od najtežih Acinih perioda u privatnom i profesionalnom životu. Dio kadrova je snimljen u Zagrebu, u tamošnjoj Areni, klubu Mint te na zagrebačkim ulicama – kaže Mirković o svom novom filmskom projektu “teškom” preko 3 milijuna eura, a čija je okosnica Acin život iza rešetaka, u zatvoru.

Uz omiljenog beogradskog glumca mlađe generacije Mladena Sovilja koji je već u Pokidanom osvojio srca publike u glavnoj ulozi. Glumačku postavu čine još Branka Katić iz HRT-ove serije ‘Novine’. Zatim Mirsad TukaSunčica MilanovićMiloš Pejović te Ivan Đorđević kao Saša Mirković. Redateljica filma je Suzana Purković, koja potpisuje i film ‘Pokidan’.

U Ljubljani je danas održana press konferencija povodom koncerta Ace Lukasa i evropske premijere filma Stravično u Areni Stožice (23. novembar).

foto: Hype  TV

Konferencija je održana u samom centru slovenačkog glavnog grada. A najveće medijske kuće iz Slovenije došle su da podrže i najave ovaj veliki događaj.

VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI!

U prepunoj sali govorili su Aca Lukas, direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković. Rediteljka filma Suzana Purković i glumac Ivan Đorđević Džudi.

Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama i nastavak trilogije “Kafana na Balkanu”, odnosno film “Stravično”.

Nakon izvanrednog uspjeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona. Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje je inspirisano životom muzičke zvijezde Ace Lukasa i otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života.

U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge.

Foto Hype  TV

Veče će dodatno obogatiti spektakularni koncert Ace Lukasa čineći ovaj događaj neponovljivim.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Jutarnji.hr/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS