calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI! Nije više mogla da ih gleda! Fatima ih sve ISTJERALA IZ KUĆE! Elmedin se uhvatio posla i šuti Žanamari prošetala u bijeloj haljini s izrezima: Pokazala bujne grudi S KOJIM MUŠKARCEM JE MATORA BILA INTIMNA? Isplivali detalji emotivne veze Amerikanke otkrile koja veličina muškog ponosa je idealna: Odgovor će vas sigurno iznenaditi SKANDAL! Katastrofa! Janjuš na Pinku: “Nabijem na k*rac cijeli Beograd” (VIDEO) Inovacija u bh. omladinskom fudbalu: FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa “NENAD JE UPOZNAO NAŠU FAMILIJU!” Prvo oglašavanje Site Ahmić! Evo kako gleda na druženje Gastoza i Aneli BEBICA NAPAO TEODORU! BLAM! Nevolje u raju, svi se samo smiju! Nives Celzijus objavila spot za pjesmu “Moju pilu”: “Sve prska, kaplje, klizi” (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin otkrio kakve voli automobile: Promijenio sam ih vala k’o čarapa… (VIDEO) (18+) EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE SA NAJVEĆIM GRUDIMA! Vidi se sve Otac “Zmaja” Anela Ahmedhodžića ogorčen: KAO DA JE POD SIHIRIMA, VIŠE SLUŠA PUNICU NEGO MENE EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO) “REKLA SI DA PLJUJE KRV, A ON PUŠI CIGARU!” Marija Kulić otkrila kako je nastala slika ispred Zemunske bolnice Kraljica Njujorka ludo zaljubljena, poljupci zasladili titulu: Tako sam sretna

SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI! Pjevač zbog lijekova za smirenje preživio horor!

Objavio: RHT
10/09/2024 11:15 AM

SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI!

SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI! Foto: ATA Images

Popularni pjevač Sloba Vasić sreću je našao pored supruge Lele sa kojom ima kćerku Mariju.

Sloba je više puta isticao da je Lela žena njegovog života, pored koje se skrasio u potpunosti. Ne krije da je njegova prošlost bila burna, pa je tako bio zavistan od lijekova za depresiju i anksioznost.

Pjevač zbog lijekova za smirenje preživio horor!

– Pio sam tablete protiv anksioznosti i depresije, to je bila borba. Meni je doktor prepisao lijek, zapravo krenulo je sve od povišenog pritiska koji je u mom slučaju naslijedan. Sa druge strane, buran i nemiran život su mi stvarali stres, nisam razmišljao svojom glavom, vodio sam se lijekovima i tražio neki spas i utjehu u tome, a zapravo sam sve gurao pod tepih – ispričao je svojevremeno Sloba, koji je objasnio i kako se izborio sa zavisnošću:

– Dobio sam lijek za smirenje, tako sam zapravo počeo. To je proces pakla, počeo sam sa jednom tabletom, pa mi se poslije tražila i druga, to ide u beskraj. Godinama se boriš sa tim i hvala Bogu, pobijedio sam – rekao je pjevač koji sada uživa u sretnom braku sa Jelenom koja je stomatolog.

Čitajte i “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO)

Anđela Đuričić ponovo je riješila da šokira javnost, a korisnici društvenih mreža je po običaju negativno komentarišu.

Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU

Ustavši ujutru, požalila se cimerima kako nije pila kafu, to je zahtijevala i bila bahata.

“Tijelo mi odbija, e mogu da funkcionišem normalno. Ništa mi ne pominji. Imam energetsko piće ali ostaviću ga za večeras”, govorila je Đuričićeva, dok ju je slušala Jelena Ilić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS