calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je”

SLOBA URNISAO BIVŠE PRED SVADBU! Radanović i njegova žena EKSKLUZIVNO ZA HYPE, a evo šta su od svih krili

Objavio: RHT
20/02/2024 9:00 PM

Sloba urnisao bivše pred svadbu

Sloba Radanović i njegova supruga upriličili su večeras svadbeno veselje. Istovremeno će proslaviti i prvi rođendan sinu.

Sloba i Jelena vodili su vodili računa o svakom detalju, kao i o dekoraciji restorana koja ostavlja bez daha.

Pred početak svadbenog veselja Sloba se pojavio zajedno sa Jelenom pred zvanicama i prisutnim medijima.

Sloba je za Hype otkrio da neće imati prvi ples, već prvu pjesmu. Pjevat ću ” Tri u jednoj” dok će mu Jelena posvetiti “Mijenjam pijuna za kralja”.

Photo: Hype TV, Sloba urnisao bivše pred svadbu

– Imamo strašnu tremu jer se treći put vjenčavamo. Grozan mi je osećaj u vjenčanici, kao da sam u konzervi, steže me i žulja, jedva čekam da je skinem – rekla je Jelena.

– Meni je prelijep – nadovezao se Sloba s osmijehom i dodao.

– Zapevaću joj: Tri u jednoj i žena i sestra i drug. Oprostite mi moju ružnu prošlost. Nismo našli maslinasto odijelo, nisam našao broj – rekao je Sloba i otkrio da li je istina da je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona.

– Nismo zabranili telefone, nego smo zamolili goste da ne postavljaju snimke na mreže gdje se vide naša djeca – poručio je Sloba, a Jelena se nadovezala:

– Mi prvo nismo htjeli da otkrivamo ništa jer kreće Slobin šou ”Pjevaj sa mnom” gdje će biti otkiveno mnogo detalja iz privatnog života, pa smo ove kadrove htjeli da prikažemo tamo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS