calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!”

Sloba Radanović RASKRINKAO našeg OLIMPIJCA?! Poznaje ga CIJELI ŽIVOT, zna ovu TAJNU!

Objavio: RHT
14/08/2024 11:40 AM

Sloba Radanović RASKRINKAO našeg OLIMPIJCA?!

Pjevač je ispričao kako ga se sjeća iz djetinjstva.

Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Slobodan Radanović jedan je od onih koji javno ističu kako su ponosni na srpske sportiste koji su napravili veliki uspjeh.

Sloba, rodom iz Zrenjanina, sada je otkrio kako je odmalena viđao košarkaša Dejana Davidovića, koji je zajedno sa reprezentacijom osvojio bronzanu medalju.

Sloba Radanović RASKRINKAO našeg OLIMPIJCA?!

Foto Printscreen Instagram/slobaradanovic

Koliko mi je drago zbog ovog momka. Od malih nogu, skoro svakog dana sretao sam ga na putu do škole ili treninga. Uvijek je na leđima imao ranac i išao je ili na trening ili u školu. Mi svako na svoj trening fudbala, a on na košarku. I uvijek se vidjelo koliko je volio i koliko voli to što radi, koliko voli basket, košarku, loptu… Ako je neko zaslužio ovo, on je”,istakao je Radanović na Instagramu.

HAOS NA PROSLAVI SPORTISTA

Prije nekoliko večeri srpski sportisti koji su ostvarili zapažene uspjehe na Olimpijadi, dočekani su ispred Starog dvora. Nakon toga počela je žurka u klubu gdje su pjevali Ina Gardijan, Milica Todorović, Milica Pavlović, Nikola Rokvić i još neki.

Radiša Trajković Đani riješio je da napravi skandal ničim izazvan, pa naveo kako nije mogao da dođe do mikrofona to veče od ostalih kolega. Međutim, kako je HYPE saznao, Trajković nije ni pozvan na ovo slavlje. Aca Lukas je na veselju trebalo da nastupi, ali do toga nije došlo.

Podsjetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dijela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Poslije koncerta, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDJE

GLEDAJ IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Sve vijesti iz Imanja čitajte OVDJE

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS