calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK!

SLAVNA GLUMICA IZNIJELA DETALJE TOKSIČNOG ODNOSA SA MAJKOM: “Izlazila je sa mojim momcima i pustila me da poziram za Plejboj kada sam bila devojčica”

Objavio: RHT
28/04/2023 9:41 PM

Američka glumica Bruk Šilds (57) je gostujući u emisiji “The Drew Barrymore Show” otvoreno pričala o neobičnom odnosu s njenom majkom Teri Šilds. 

Foto: Pinterest

Bruk se prisjetila kako je majka bila gotovo zaljubljena u nju te ju je više zanimala izgradnja kćerkine karijere nego izlaženje s muškarcima. 

“Moja mama je izlazila s mojim momcima. Jesi li ikada imala tu čudnu situaciju sa svojom mamom”? – upitala je Bruk. U razgovoru s Barimor, Šilds je takođe otkrila kako su često sjedile zajedno za vrijeme intervjua, što je bila majčina želja da je zaštiti.

“Ja sam joj bila glavni fokus. Obje smo bile odsječene od svoje seksualnosti. Trebala sam ostati djevica, a ona Terri Terrific” – rekla je glumica.

“Bilo je: ‘Niko te neće uhvatiti. Ja ću biti tamo. Ja sam prva tamo. Moja si. Neću te dati nekome” -objasnila je Bruk, dodajući da je to učinjeno ‘pod okriljem zaštite’, ali smatra da je to bilo više posedovanje i strah.

U Hulu dokumentarcu ‘Pretty Baby: Brooke Shields’, glumica je progovorila o iskorištavanju i seksualizaciji koju je doživjela kao dječija zvijezda, uključujući to da joj je majka dopustila da pozira gola za Plejboj kada je imala samo 10 godina i glumi dječiju prostitutku. 

Šilds je takođe otkrila kako joj je bilo teško razgovarati sa svojim kćerkama o djetinjstvu i da im nije mogla dati razlog zašto joj je njihova baka dopustila da radi sve te projekte.

“Mislim, mogla bih reći: ‘Oh, bilo je to tada takvo vrijeme’ ili ‘Oh, to je bila umjetnosti. Ali ne znam zašto je mislila da je to u redu. Ne znam. To je urođeno kad si jedino dijete samohrane majke. Sve što želiš je voljeti svoje roditelje i zadržati ih živima zauvek” zaključila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS