calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici

SLAĐA UVELA ĐANIJU INTIMNE RESTRIKCIJE: Pjevač očajan zbog odluke supruge

Objavio: RHT
29/09/2023 4:20 PM

Radiša Trajković Đani kaže da njegova supruga Slađana odbija da imaju intimne odnose kad umoran dođe sa svirke jer ne želi da se još više umori. On tvrdi da njegova žena ne želi da ga gleda kako posle niza tezgi odlazi na infuziju da bi se povratio, pa mu je uvela restrikcije u krevetu.

– Slađa ima novu taktiku kako da me natjera da uštedim energiju. Kad dođem s tezge i kad hoću da se volimo, ona mi ne da da joj priđem, nego me tjera na spavanje. Uskraćuje mi seks da bih se odmorio, muka joj je, kaže, da me gleda kako se bodem i idem na infuzije – rekao je Đani.

– Žena ne shvata da mi to pomaže i da me to regeneriše, nikako ne mogu da je ubjedim, pa sam odustao. Sad sam počeo da joj pričam kad sam odmoran, pa se tad prepustimo strastima i sve bude u redu. Ipak bih volio da me češće na ovaj način ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću – ispričao je folker kroz smijeh.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS