calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU Nije ni ušao u novi rijaliti, a već šok: Sha se oglasio u nevjerici “To se RAZVLAČI! Ima mnogo BOLESNIH DETALJA!” Uki Q o SESTRI koja je doživjela NASILJE (VIDEO) VATRENO IZDANJE JOVANE JOKSIMOVIĆ Jutarnji najavila u OVOME, ovakvu je dosad niste vidjeli ALEKS STIGLI NEOBORIVI DOKAZI O CARU, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA! SKANDAL! UROŠ OBJAVIO EKSPLICITNE FOTKE STANIJINOG DEČKA! Nastao opšti haos, sve iznio javno! Ona nosi titulu najljepše Albanke: Misica iz Tirane osvaja svjetske modne piste VAŽNO OBAVJEŠTENJE POVODOM SAHRANE BORE ČORBE! Grupa “Riblja čorba” se obratila zvaničnim saopštenjem!  Snimak djevojke koja pravi selfije na parkingu usijao mreže: Nema nade za ovu generaciju GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEM NA VRAČARU! Nakon udesa se ne odvaja od nje, čuva je kao malo vode na dlanu! Elmedin je unikatan! Veliko iznenađenje u prirodi! Pogledajte šta je uradio

Skinuo se Hju Džekmen, dame se zasladile pogledom na trbušnjake: Rad u teretani se isplatio

Objavio: RHT
06/09/2024 3:00 PM

Skinuo se Hju Džekmen

Hju Džekmen; Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARIFoto: Instagram

Hju Džekmen je pružio obožavateljkama jedinstven užitak.

Skinuo se Hju Džekmen

Glumac se skinuo i objavio snimak na svom Instagram profilu.

Pokazao je impresivno tijelo i čvrste trbušne mišiće dok je pozirao pred ogledalom.

“Zahvalan sam”, napisao je 55-godišnji Hju.

Odjeljak za komentare bio je preplavljen porukama zahvalnosti obožavateljki.

“Svi ti dani u teretani su se isplatili”, dodala je penzionisana skijašica Lindzi Von.

Hju je solo igrač.

Razveo se od supruge Debore-Li Furnes prošle godine.

Rastali su se nakon 27 godina braka.

Čitajte i Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi

Ava Karabatić veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje mnoge trenutke iz privatnog života. Nije rijetkost ni to da javno govori o svojim roditeljima. A njene riječi uvijek su pune ljubavi i zahvalnosti prema njima.

Bilo je mnogo teorija

Tako je i ovoga puta objavila nekoliko fotografija s majkom Sanjom koja je nakon razvoda godinama zazirala od svjetala reflektora.

Ono što je sve posebno dirnulo jesu riječi koje je starleta i pjevačica napisala uz zajedničke fotografije s majkom.

‘Hvala mojoj majci što je uvijek bila uz mene, kroz sve uspone i padove, sa svojom beskonačnom ljubavlju i podrškom. Toliko trenutaka smo zajedno prošli, toliko riječi utjehe i osmijeha. Hvala ti što si moj oslonac, moj uzor i najbolji prijatelj.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS