calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila! SKANDAL U BEOGRADU! Asmin PORUČIO Lepom Mići: “Gdje god da budeš izvući ću te za te klempave, slonovske uši”

Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona!

Objavio: RHT
25/07/2024 11:15 AM

Skinula Belu Hadid sa trona!

Glumica Anja Tejlor Džoj (28) zvanično je najljepša žena svijeta!

Foto:Printscreen/instagram anyataylorjoy

Anja Tejlor Džoj (28) proglašena je za najljepšu ženu na svijetu! Glumica je laskavu titulu dobila zahvaljujući procjeni britanskog plasitčnog hirurga Džulijana De Silve, koji vodi Centar za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju u Londonu. Ova odluka je donijeta na osnovu kompjuterskog skeniranja lica.

Riječ je o najpopularnijoj metodi u svijetu estetskih zahvata. Zasniva se na “zlatnom presjeku”, koji je poznat i kao “božanski odnos”.

“Pokazalo se da ona ima najbolji položaj očiju s rezultatom od 98.9%, što je samo 1.1% od savršenog oblika. Anja je takođe imala najbolji rezultat što se tiče obrva. Bila je pri vrhu u gotovo svim kategorijama, osim u usnama”, rekao je De Silva za “Dejli mejl”.

Skinula Belu Hadid s trona

Drugo mjesto na listi najlepših žena svijeta prema zlatnom presjeku zauzela je Zendaja (94.37%), a na trećem mjestu je Bela Hadid (94.35%). Četvrta je Margo Robi (93.43%), a peta glumica Song Hie-kio (92.67%). Potom slijede Bijonse i Tejlor Svift. Podsjetimo, Bela Hadid je dugo bila na prvom mjestu, upravo zbog savršenih crta lica.

“Ove nove tehnike mapiranja omogućuju nam da riješimo neke misterije oko toga šta ljude čini fizički lijepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata”, rekao je ranije De Silva koji ovu metodu koristi godinama.

Anja nikada nije mislila da je lijepa

“Nikad se nisam smatrala lijepom, a mislim da nikad ni neću. Mislim da nisam dovoljno lijepa da bih bila u filmovima. Zvuči patetično i dečko me je upozorio da će ljudi misliti da sam idiot što to govorim, ali jednostavno mislim da čudno izgledam”, otkrila je u intervjuu za The Sun i dodala je trpela vršnjačko nasilje.

“Osjećala sam se kao da se nigdje ne uklapam. Djeca me jednostavno nisu razumjela. Znali su da me zaključaju u školske ormariće. Puno sam vremena provodila tako što sam plakala u školskom WC-u. Bila sam tako usamljena kao dijete”, opisala je.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS