calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

Emina Mujić napravila haos! Majka Dalile Dragojević prijeti: Nakon Dejanove emisije na Hype TV, Emina Mujić krenula u napad svim sredstvima!

Objavio: RHT
13/02/2024 12:12 PM

Emina Mujić napravila haos

Nakon emisije ekskuzivnog “D-Cast-a” našeg voditelja Dejana Dragojevića, u kojoj je gostovao poznati hodža Mehmedalija Karamujić, oglasila se i Emina Mujić, majka Dalile Mujić Dragojević.

Naš voditelj Sulejman Memo Haljevac odlučio je sabrati utiske nakon svega. Posebno se osvrnuo na “prijetnje” koje je uputila upravo majka Dalile Mujić Dragojević.

Emina Mujić napravila haos / Foto: Youtube printscreen

– Dejane, sad znaš šta znači ogovarati nekog, a ti si na žalost ogovarao mene ličn., Ni dužnu, ni krivu i izmišljao si priče o Husi, meni… Eto sad znaš dok si nas ogovarao da si je (? – op.a.) meso svog rođenog brata, na tvoju žalost Deki! Nadam se da ćeš se jednom izvinuti i pokajati se javno i reći ljudima! Dragi Allah zna šta je istina – napisala je Emina Mujić.

Emina Mujić napravila haos / Foto: Youtube printscreen

Emina Mujić napravila haos te i u svom komentaru također konstatuje da je Dejanu uvijek željela, kako piše, najbolje.

– Znaš da sam ti uvijek željela najbolje i ako te dragog Boga nije strah, to nećeš priznati. A ako se Boga bojiš, demantovat ćeš sve ono izrečeno u tvom učešću u Zadruzi 5… Tebi Deki treba više rukija, jer su ti i brat i mama Biljana obišli sve hodže da Dalilu i tebe rastave i prije Zadruge 5. Teško njima, a ti sve to znaš… Tebi želim sve dobro, kao i uvijek što sam željela i pričala ti. Savjetova te kao rođenog sina!!! Možda se i ti Deki izliječiš rukijom od svega, i to ti želim od srca – napisala je između ostalog Dalilina majka..

Pogledajte detaljnije u videu ispod teksta.

Dalila nije voljela njegovu majku

Podsjetimo, Dejan je nedavno gostujući u emisiji „Pretres“, autora i voditelja Stefana Usiljanina, odgovarao na sva pitanja voditelja. Krenuli od njegovog djetinjstva, odrastanja, o razvodu roditelja, očevom odlasku u Njemačku. Pričalo se i o rođenoj sestri Suzani, bratu Davidu, bivšim i sadašnjim ljubavima. Spomenuli su i ponešto o njegovoj vjeri, ali i o bivšoj supruzi Dalili Dragojević.  

„A da li je Dalila voljela tvoju majku?“ -upitao je voditelj. 

„Pa nije“. -odgovorio je Dragojević  

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS