calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl

SKANDALOZNO! Maja otkrila sve o AFERI sa Gastozom! Hoće li ovo totalno uništiti Anđelu? OSULA DRVLJE I KAMENJE PO CRNOGORKI

Objavio: RHT
20/10/2024 9:00 AM

Maja otkrila sve o AFERI

Starleta Maja Marinković bez dlake na jeziku!

Maja otkrila sve o AFERI / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna rijaliti učesnica Maja Marinković osula je drvlje i kamenje po Anđeli Đuričić, nakon njihovog lošeg rastanka u jednom od prethodnih rijalitija.

Maja otkrila sve o AFERI

Dotakla se i njenog poznanstva sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. U emisiji ,,Pitam za druga” Marinković je razvezla jezik o ljutoj suparnici, a potom je ispričala i koliko dobro poznaje Gastoza.

– Znamo se iz grada, dosta puta smo se sreli. Čak sam bila i sa drugaricom na njegovom rođendanu, ali mi nikada nije pisao – zaista. Niti bilo šta. Gastoza ne gledam na taj ljubavni način. Zaista nema potrebe da Anđela strahuje jer se ja ne bih miješala u to. Ja njoj ne zaboravljam ono što je bilo i nikada joj ne bih oprostila. Mana mi je što bih joj vratila sve to, ja pamtim sve dok ne prođu neke određene godine – rekla je Maja, pa dodala o Crnogorki:

– Što se tiče nje, rastale smo se u lošem stanju zbog svega sa Zvezdanom. Ona je jako hladna žena i mislim da se dosta folira. Pokušava da pokaže nešto što nije. Ona predstavlja neka moralna načela, a vidjeli smo kakve fetiš akcije ima. Napunila je sve naslovne bananama. Što se tiče odnosa sa Gastozom, zanimljivi su mi, dvije različite energije su totalno. Ali, ne mogu da ih pljujem jer su u zatvorenom prostoru. Gastoz je super momak i ne mogu ništa da kažem loše za njega. Ako su se našli ne osuđujem, ali ona je meni kao osoba totalno antipatična – rekla je Maja.

TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje

Pročitajte i: TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje.

Foto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic/mensssur/Ilustracija

Bivši učesnik rijalitija Mensur Ajdarpašić rekao je da se sa starletom Majom Marinković nikada nije zaglavio u liftu, a nije ni sa Stanijom Dobrojević. Otkrio je šta je prevagnulo u tome da odabere Staniju u ovom neobičnom izazovu.

-S kim bi se prije zaglavio u liftu, sa Majom ili sa Stanijom – pitao je Mensura voditelj.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS