calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena”

Objavio: RHT
25/07/2024 3:30 PM

Anabela progovorila o Luni i Nini

Anabela progovorila o Luni i Nini /  Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anabela Atijas izjavila je da je njenim kćerkama Nini i Luni Đogani naškodila popularnost nje i Gagija Đoganija! Naime, ona je istakla da je slava više odnijela, nego što im je donijela. Djeci javnih ličnosti često nije ni malo lako, jer nose teret popularnosti.

Anabela progovorila o Luni i Nini

Predrasude, razna mišljenja, neko smatra da ima prava da o tebi misli šta hoće, samo zato što si javna ličnost. U startu si osuđen na propast. Koliko je ko psihički spreman i jak mentalno da izdrži sve to? Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena, jer su im roditelji javne ličnosti. Bogu hvala pa su toliko jake, snažne, psihički i mentalno da su to znale da preguraju na jedan zdrav način – priča Anabela i dodaje:

 To nije droga ni alkohol, nisu postale probisvijeti. Nina upisuje DIF, baviće se sportom, a Luna se iz kakvog, uslovno rečeno zla, pretvorila u predivnu, porodičnu ženu. Majku koja je vrijedna. Ima svoj biznis koji joj odlično ide. Ja to negdje sebi prepisujem, to je neka moja snaga koju sam prenijeala na njih, kao što sam ja od svoje majke učila – rekla je pjevačica za “Grand”.

Proglašena najljepša žena svijeta

Pročitajte i: Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona!


Glumica Anja Tejlor Džoj (28) zvanično je najljepša žena svijeta!

Foto:Printscreen/instagram anyataylorjoy

Anja Tejlor Džoj (28) proglašena je za najljepšu ženu na svijetu! Glumica je laskavu titulu dobila zahvaljujući procjeni britanskog plasitčnog hirurga Džulijana De Silve, koji vodi Centar za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju u Londonu. Ova odluka je donijeta na osnovu kompjuterskog skeniranja lica.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Grand/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS