calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bivša Kebina LJUBAVNICA iznijela prljavi veš: “MOLIO ME JE da ga NE OSTAVLJAM!” “ANELI JE HTJELA DA SE BACI SA NOROM SA TERASE!” Asmin ŠOKIRAO: “Hapšena zbog OZBILJNOG KRIMINALA” SVI DETALJI O MATORINOJ VJERENICI! Sprema joj se pakao i novi skandal, sve je plan! Šok otkriće drma region JANJUŠ ZADAO ANELI NAJNIŽI UDARAC! Ovo od njega niko nije očekivao, poručio joj samo jedno! (FOTO) OSOBE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU PREDODREĐENE NA USPJEH U ŽIVOTU: Otkrijte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom? Teška nesreća kod Tuzle: Poginula jedna osoba, saobraćaj totalno obustavljen LJUDI U NEVJERICI! Prekinut nastup Barbare Bobak u Budvi! Pjevačicin potez sve je iznenadio, a ona joj je napravila najveći problem (FOTO) Šokantna objava Mensura Ajdarpašića: MNOGI MI ŽELE SMRT Jelena Rozga prvi put progovorila o novom momku:”Ne pada mi na pamet da gutam suze, ali ni plakati nad prolivenim mlijekom” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Vila se neće sama napraviti! FATIMA I JANA ANALIZIRAJU SVAKI DETALJ (VIDEO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KOLIMA rano ujutru kako RADI OVO? Šok video sa PARKINGA MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET!

“SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg!

Objavio: RHT
07/08/2024 11:59 AM

Skandalozne tvrdnje o Slobinoj ženi

Jelena Radanović je u maju 2023. godine prijavila bivšeg muža za fizički napad. Naime, nakon toga njegova sadašnja supruga N.M. iznijela dokaze i tvrdi da joj je Slobina žena napravila haos ispred njene kuće.

Foto: ATAImages

Ona je nedavno beogradskim medijima dostavila dokumentaciju iz bolnice. Kao i izveštaj iz policije, ali i fotografiju na kojoj se vidi povreda.

Ona je u ponedjeljak saslušana u tužilaštvu gdje je dopunila svoj iskaz. Kasnije i u ispovijesti detaljno obrazložila odnos sa bivšom ženom njenog sadašnjeg muža:

Evo jedan zanimljiv podatak. Dotična gospođa Jelena, ne zna da sam ja po zanimanju master pravnik. Ali nikada do sada nisam želila da se bavim njom. I incidentima koje nam je priređivala, jer nisam želila da trošim svoju energiju i vrijeme na nju:

Međutim, s obzirom na to da se ona nikada nije izvinila za udarce i povrede koje mi je nanijela. Naprotiv, koristi svaku priliku da mi uputi gnusne uvrede, kao i to da mi nije vratila telefon koji mi je ukrala, odlučila sam da se čuje i druga strana i istina o svemu što se desilo – priča ona i nastavlja:

Skandalozne tvrdnje o Slobinoj ženi

– Ja dotičnu nisam tužila, samo sam podnijela krivične prijave na osnovu kojih tužilaštvo postupa. Dostavljeni su im snimci koji jasno dokazuju da je Jelena uskočila u auto sa namjerom da me povrijedi i otme telefon.

Takođe i snimak na kom se jasno čuje njeno priznanje da je telefon kod nje i da nema namjeru da ga vrati. Postoji i svjedok svemu tome koji se oglasio u tužilaštvu, i koji je bio sa Jelenom u Urgentnom centru, kada se ta cijela predstava za novinare montirala, kao i njena gluma žrtve. Želila je mog supruga da predstavi nasilnikom, ali joj nije pošlo za rukom. Njena prijava je odbačena kao neosnovana. Dostavljam Vam i snimak na kom se vidi kako dotična nema apsolutno nijednu povredu i kako joj je hod normalan i ubrzan poslije incidenta, a na snimcima gdje je pozirala za javnost se vidi kako navodno otežano hoda od “povreda”. Ta gluma nije bila čak ni na nivou brucoša Fakulteta dramskih umjetnosti – smatra ona.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS