calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama Selena Gomez se upisala na listu milijardera: Evo od čega je najviše inkasirala, a nije ni muzika ni gluma NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizije HYPE slavi rođendan ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima kroz smijeh, mudro, bockala Elmedina: Nisam slijepa! Jana je podržava, ali… (VIDEO) Goga trpi bolove nakon nesreće: Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario Borina žena na KOMEMORACIJI! Riječi UTJEHE samo stižu, HYPE TV na licu mjesta (FOTO) “Što bi REKAO Bora ‘Je*iga, NE IZDRŽAH!’” Govor Miroslava Ilića na KOMEMORACIJI BORE ČORBE! (VIDEO) Dino Memić za Hype: Otkrio o čemu mašta još od djetinjstva “JELENA JESTE TUKLA IVANA MARINKOVIĆA, IMALA JE RAZLOG” Kiki Star otkrila detalje VAN KAMERA Komemoracija BORI ĐORĐEVIĆU! Mnogo FANOVA i kolega, a tu je i Miroslav Ilić (FOTO/VIDEO)

SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI! Raskrinkano njeno pravo lice, propast će u zemlju kada vidi!

Objavio: RHT
07/09/2024 11:00 AM

Skandalozna fotka Aneli Ahmić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Navodna fotografija rijaliti učesnice Aneli Ahmić bez zuba izazvala je pravu buru na internetu. Prije nego što je uradila navlake, Aneli je izgledala potpuno drugačije, a ova slika je brzinom svjetlosti postala viralna.

Teška besparica i kriza kod Kanalne, priprema za ulazak u rijaliti. Naravno Asmin finansirao cirkon, bezmetalni keramički mostovi… Cijena samih zuba je između 12 i 15 hiljada eura, a dodatno brušenje prirodnih zuba, i priprema za most – stajalo je u opisu fotografije za koju se sumnja da je u javnost pustio Asmin Durdžić, bivši suprug Aneli Ahmić.

Skandalozna fotka Aneli Ahmić

Photo: Printscreen Instagram/anelin_bolijer

Aneli nije propustila priliku da nedavno oštro prokomentariše svog bivšeg partnera Asmina Durdžića i njegovu vjerenicu, Staniju Dobrojević.

Dođi ispred mojih vrata

“Možete saznati kakvo je čudovište Asmin. Piše statuse i stavlja slike svoje kćerkice, a pljuje njenu mamu. Mislim da nijedno dijete nije ovoliko provlačeno kroz medije kao moja Nora. Ja snimam svoju kćerku kada uživamo, kada skače u bazen ili u igraonici. A on, koji kači slike svoje kćerkice, nije je vidio ni platio za nju već godinu dana, a na Norinu sliku piše o meni. Znači, stavi moju sliku pa me komentariši, a ne sliku kćerke. To je takva cijela porodica. Ponavljam, to je porodica monstruma. Njegov otac je opet pisao status o meni, i ja posle ne treba da to komentarišem i da ćutim kada me pitaju novinari? E pa neću. Ko ste vi? Dođi, Asmine, ispred mojih vrata, kao što si došao kod Miće. Ajde, dođi ispred mojih vrata!” – iskrena je Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS