calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

SKANDALOZNA EMISIJA KOJA POMJERA GRANICE: ZAJAHALA STOLICU u studiju, pa pokazala kako zarađuje MILIONE: Elektra Elit napravila HAOS tokom snimanja, a onda se ZAGLAVILA! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/04/2024 9:00 PM

SKANDALOZNA EMISIJA

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 19h na youtube kanalu Hypetv i na programu Hype televizije u 12h, novinarke Arsić ugostile su Elektru Elit.

Miljana i Nevena Arsić/ Elektra Elit/ Emisija ShowBliz/HypeTV
Foto:HypeTV

Svjedočićete najskandaloznijem gostovanju ikada, a Elektra i bliznakinje su pomjerile sve granice show programa!

Kako su naše bliznakinje odlučile da izbace rubriku “YT kanaljenje” i na taj način učestvuju u borbi protiv sajber nasilja, imaćete priliku da vidite novu rubriku, koja će vas nasmijati do suza.

SKANDALOZNA EMISIJA: Rubrika BLIZAZOV

Elektra Elit skupila je hrabrost i prihvatila izazov bliznakinja. Kako je sve izgledalo pogledajte u emisiji koja vas očekuje.

SKANDALOZNA EMISIJA
Foto:HypeTV/Miljana i Nevena Arsić, Elektra Elit

Pored toga, Elektra je PRVI PUT govorila o smrti svog oca i njegovoj reakciji o odluci sina jedinca da postane žena i bavi se najstarijim zanatom.

Elektra je govorila o svojoj djeci, majci, ali i partneru koji je oženjen.

– Da li ona zna za tebe?

– Mislim da sumnja – bila je iskrena Elektra, pa izjavila da nikada nikoga neće voljeti kao svog trenutnog partnera, iako je on u braku.

A onda je uslijedio POZIV.

Foto:HypeTV/Elektra elit

Elektra je progovorila o trudnoći, promjeni spola, odnosu sa djecom. Ekskluzivno je otkrila čime joj se bave djeca i kako gledaju na tatu poslije svega.

Najšokantnija emisija “ShowBliz” vas očekuje na YT kanalu u subotu u 19h, dok je termin televizijskog emitovanja u 12h.

Ispod ovog teksta pogledajte najluđi promo ikada!

Vidimo se u subotu, ne zaboravite da Vaše utiske ostavite u komentaru ispod emisije.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS