calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) Janjuš tješio Milicu, najcrnje popljuvao Terzu, a zajedno ulaze u petak? Milica kroz suze!

SKANDALČINA! Sofija ozvaničila vezu sa Terzom i obratila se trudnoj Milici! BRZO STIGAO ODGOVOR

Objavio: RHT
02/10/2024 4:00 PM

Sofija ozvaničila vezu sa Terzom

Veličkovićeva hitno reagovala nakon Janićijevićkinog gostovanja!

Sofija ozvaničila vezu sa Terzom

Foto: Printskrin / Pink TV

Atraktivna Sofija Janićijević, koja je sinoć tokom žurke priznala da je u vezi sa Borislavom Terzićem Terzom, gostovala je u radio-emisiji “Amnezija”. Tu je još jednom to potvrdila, a onda se obratila trudnoj Milici Veličković.

Sofija ozvaničila vezu sa Terzom

– Sofija, da li ste u vezi – upitao je Munjez.

 Da, jesmo od juče. Terza je sve priznao i bilo mi je lakše jer nikad ne bih ušla u vezu sa zauzetim – rekla je Sofija.

– Šta bi rekla Milici, onako sa ženske strane – upitao ju je Terza, koji inače vodi emisiju.

– Želim da bude dobro i ona i beba – rekla je Sofija.

Terza je otkrio šta ne voli na Sofiji.

– Ne volim što je koketa, ona nekog pogleda dva puta i to je to – istakao je Terza.

– Meni se ne sviđa što ne dopušta da me iko pogleda – rekla je Sofija.

Hitno se oglasila i Milica, koja je šokirala Sofijinim riječima.

– Ne znam da li se nakon ovoga plaši Boga, pošto njena majka kaže da je velika vjernica. Blam su mi i on i ona – rekla je Milica za srbijanske medije.

Republika
Milica objavila Sofijine slike

Podsjećanja radi, Milica je sinoć objavila i Sofijine skandalozne fotke. Na fotografijama u donjem vešu, možemo vidjeti Sofiju koja je nekoga pokušavala da zavede ovim kadrovima, a Veličkovićeva je uz to poslala Bori poruku: “Ovu će tata sigurno da podrži ljubavi”.

“Ona stvar mu je zinula za znate već čim…”

– Nakon svega što sam vidjela i čula jasno mi je da je njegovoj zadnjici samo bitno da je prva tema. A da mu je ona stvar zinula za znate već čim, da izvinete. Prije godinu dana je plakao i pričao sličnu priču za mene, da se poslije četiri godine zaljubio. Nema nikakav osjećaj za moju trudnoću, kao ni za bebu. Dijete spominje samo kada mu to odgovara. Lako je napraviti, a on je pokazao da dijete ne zaslužuje ni 1 % nakon svega. Bitno je da se on smije, da uživa i da je totalno lagan. Da ne razmišlja kako je meni i da li se ja stresiram, da li uopšte mogu da spavam i jedem – naglasila je Milica, te dodala:

Samo razmišlja kako da odbrani sebe i da svali sve na mene. Pokazao je ko je zaista on u trenutku kada je bio na najvećem životnom testu, pao je nakon samo par dana. Samo ću reći da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći i da je jako bijedno da preko mene pokušava da pere sebe. I umanji sve što je uradio. Vidjela sam na šta je sve spreman i bolje i sad nego da mi je ovo napolju uradio nakon nekog vremena. Imam vremena do porođaja i dobro ću razmisliti o očinstvu. Hoće li zaista biti upisan kao otac ili ne s obzirom ma to da je prešao sve granice. Jadan je i on i svi ostali koji ovo pravdaju našim odnosom prije trudnoće

Pročitajte i: Sita hitno reagovala nakon šokantnih riječi upučenih njenoj sestri: Razotkrila ko je sujetan, ljubomoran…

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS