calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKANDAL! UČESNICA ELITE BILA INTIMNA SA MNOGO STARIJIM PJEVAČEM?! Objavljene šokantne tvrdnje!

Objavio: RHT
26/10/2023 11:00 AM

Prethodno veče u “Eliti” bilo je rezevervisano za “Pitanje gledaoca”, a voditelj je sljedeće pročitao Nenadu Macanoviću Bebici. 

Foto: Printscreen

– Ne mislim da je zbog toga, naš odnos je trenutno u idealnom stanju, sve je bolje i bolje iz trenutka u trenutak. Nijednog trenutka mi to nije prošlo kroz glavu – rekao je Bebica.

– Apsolutno ga ne koristi, zaljubila se, on je baš tip momaka koje je imala ona do sada. I slijep vidi da se zaljubila. Njoj se ovaj čovjek gadi i sama priča non stop o bivšem momku kako je izgledao, apsolutno sa gađenjem priča o njemu kada god ima priliku za to, apsolutno ga upoređuje sa bivšim momkom, on je šeširdžija, a bivši momak je Bog. Igra igru zato što je bivši momak, nažalost, Miljane Kulić. Kada god joj prilazi, ona traži izgovor: “Hajde riješi sa ovom tvojom bolesnicom šta imaš”. Era Ojdanić?! Ja sam razmišljala, ona je promijenila lični opis. Moje mišljenje i moj subjektivni osećaj je da je Era Ojdanić se**ualno opštio sa njom, kao i njegov unuk Uroš. Tako da, ova djevojka je devojka poznatog morala – rekla je Miljana.

– A sa kim su ti sestre opštile?! – pitao je Bebica.

– Čeka Zolu, rekla je Urošu da jedva čeka da uđe Zola. Smatram da čim pre bude ušao Zola, da će biti zanimljivo – rekla je Kulićeva.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Bolesnica bolesna – rekao je Macanović.

– Miljana je poznata po istini ovde – bila je Teodora sarkastična.

– Ne želim da budem prostakuša i da vodim bilo kakav dijalog sa tobom – rekla je Miljana.

– Djevojka koja se je**la sa četvoricom, m*š mamu ti je**m žvalavu – rekao je Bebica.

– Za mene si nepostojeći, a itekako ću komentarisati tvoju temu, dok Zola ne dođe – rekla je Kulićeva.

– Nisam ti ja kriva što se tvoji momci pa*e na mene, halo, bolesnice – rekla je Teodora.

Podsjetimo, Era Ojdanić nedavno je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađiom, a u u “Zadruzi” se pričalo o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim folkerom Erom Ojdanićem.

BONUS VIDEO:

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS