calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKANDAL: TRUDNU RIJANU PREVARIO DEČKO?! (FOTO)

Objavio: RHT
15/04/2022 2:06 PM

Ako koristite Tviter, nema šanse da od juče niste naleteli na barem jednu objavu o Rijani i njenom dečku reperu ASAP-u.

Naime, juče se Tviterom proširila glasina da je trudnu pevačicu prevario dečko, a jutros milioni ljudi na društvenim mrežama komentarišu događaj koji zasad nije potvrđen iz bilo kojeg relevantnog izvora.

Nakon što je Luis Pisano, influenser i modni komentator koji na Instagramu ima 130 hiljada pratilaca, objavio da su Rijana i ASAP Roki raskinuli pre nekoliko dana, društvena mreža Tviter se “zapalila”.

Rijana i ASAP Roki su se razišli. Rijana je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnerkom cipela Aminom Muadi”, stoji u objavi na njegovom Tviteru. Objava se proširila brzinom munje, a influenser je potom naveo i detalje o dizajnerki koja se navodno spetljala s reperom.

“Amina Muadi je dizajnerka cipela za Rijanin brend ‘Fenty’, a radila je i s ASAP-om pre nekoliko godina”, navodi influenser.

Tviter gori zbog glasina da je Rijana prevarena

Rijanini fanovi i brojni drugi tviteraši od juče ne prestaju da komentarišu informacije o prevari. U poslednja 24 sata nastalo je bezbroj tvitova na temu čoveka koji navodno vara Rijanu, a mreže su pune i raznih fora na tu temu – počevši od komentara poput “Varati ženu koja nosi tvoje dete je bolesno”, pa sve do smešnih fotografija sa Drejkom, Rijaninim bivšim dečkom, i raznim drugim forama.

Podsetimo, pevačica je početkom ove godine potvrdila da je trudna. Glasine o njenoj trudnoći počele su kolati još u novembru prošle godine, ali ona je to tada demantovala.

Pevačica i reper su u vezi od 2020. godine.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS