calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IŽIVLJAVAO SE!” Aleksandra Nikolić otkrila bolnu istinu o svom ocu?! Hit snimak sa vjenčanja u BiH: Nemoj, tetka, nemoj, molim te Mensur u SUZAMA “Uvijek me neko IZDA! Filip Car je SMEĆE! Stefan Karić je u pravu za SVE!” Glumački par jedva prekinuo ljubavni zanos pred kamerom: Scena seksa postala baš strastvena Filip Car ljutito opleo po rijalitiju i Aleksandri! Svi su se našli na tapeti! A ovo je poručio Maji? Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO)

SKANDAL! SASLUŠAVANA U POLICIJI! Manekenka iz Zolinog spota bavi se prostitucijom?!

Objavio: RHT
26/09/2022 10:17 AM

Bivši učesnik “Zadruge”, Lazar Čolić Zola, u svom spotu angažovao je manekenku koja je zajedno sa Slavicom Tripunović Dajanom navodno bila privedena u policiju na saslušanje zbog prostitucije.

Foto: Hype TV

Ona je u aprilu u velikoj akciji MUP-a zajedno sa još 29 osoba koje su se sumnjičile da imaju veze sa ovim poslom dala iskaz pred organima reda, piše Kurir.

Bivšem vereniku Miljane Kulić to, po svemu sudeći ne smeta, već je angažovao da mu glumi u njegovom projektu.

Kako su mediji izveštavali, Jovana Krejović je bila na spisku, a zajedno sa Dajanom je navodno uhvaćena na delu i privedena pred nadležne organe.

Ona je negirala poznanstvo sa Duškom Banjcem i Nikolom Anđelićem, koji su tada uhapšeni, a nekoliko meseci kasnije i osuđeni za posredovanje u prostituciji, a istakla je da se s Dajanom druži i da često izlaze zajedno i druže s muškarcima.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS