calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ODUŠEVLJENA: Dragana Mirković glasa za ljubav – Pjevačica se oglasila nakon objave Saše Mirkovića “JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM Ibrahimović voli da glumi mangupa, ali umalo je dobio ozbiljne batine: Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo Ljubav počinje! Hype produkcija spaja mnogima nespojiva imena Sve se otkrilo! Melina Džinović živi na novoj adresi: Ludo se zaljubila u njega, sada više nema nikakvih tajni. Jezivo predviđanje Babe Vange: Ovo je najavila za 2025. godinu Veliko srce Ilme Karahmet “Pakovala sam pomoć za sugrađane u BiH! Zbog poplava sam odložila izlazak albuma!” Hodajuća kriza srednjih godina: Ben Aflek nakon razvoda drastično promijenio izgled Uznemirujući snimak: Bahati jutjuber snimao vožnju uživo, pa izazvao nesreću (VIDEO) Urnisala ga! Gastoz ovo na silu radi sa Anđelom, znam ga u dušu, a Mionu gleda drugim očima Fatima iskreno priča o Elmedinovim dobrim i lošim stranama, pa zaplakala: Ti si mi iskrena drugarica! Ako ste i dalje željni mora i toplih dana, ova destinacija je za vas Majka vrišti i doziva dijete, ovo će godinama odzvanjati Donjom Jablanicom! Ko je kriv za katastrofu? Baka Mara sahranjena u tišini, sada će njena duša mirovati! Nije bilo ovih lažnih tiktokera koji su je danima… “Život sa dvije žene” Pravimo ručak, onda raspravimo o svemu! Fatima moja, dosta si se žalila Advokat izazvao buru: Alimentacija ne bi trebalo da postoji! 400 KM ne služi ničemu! Otac treba da bude uz dijete!

SKANDAL Bivša učesnica Zadruge okrivila Uroša Ćertića da ju je pokrao, prijavila ga i policiji!

Objavio: RHT
09/06/2023 7:53 PM

Na proglašenje pobjednika šeste i poslednje sezone Zadruge stigao je otac Maje Marinković, Taki, u društvu ovogodišnje učesnice pomenutog rijalitija Sofije Une Manić, koja je nedavno raskinula sa Urošem Ćertićem.

Sofija Una je na samom početku iznenadila priznanjem o bivšem dečku Urošu, nazvavši ga “kleptomanom” i “agresivcem”, tvrdeći da joj je krišom uzeo novac, piše Alo.rs.

Foto: Alo

– Odgovorno tvrdim. Postoje i svjedoci koji su prisustvovali tim stvarima, tako da ja nikad ne pričam ništa za džabe. Ljudi su upućeni, nadležni takođe – istakla je Sofija i otkrila da je svim dosadašnjim momcima pomagala novčano, te otkrila da je kaskadera prijavila i policiji:

– Nestao mi je neki novac koji je nemoguće da nestane u nekim uslovima gdje se nalazimo samo on i ja. Psihički me je maltretirao, pokrao i uzeo mi telefon ali i blokirao sve moje pratioce, naravno sve sam prijavila policiji – otkrila je Una.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS