calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

SKANDAL Ana Nikolić na zadnjem sjedištu sa svojom đus vodkom

Objavio: RHT
04/07/2023 1:45 PM
Saša Mirković, bivši menadžer Ane Nikolić prije nekoliko dana na Tik Tok stranici svoje televizije – Hype TV, objavio je video koji mu je pjevačcia privatno poslala, a na kojem se vidi da joj je lice u kraterima. Mirković je danas objavio i drugi video na kojem je ponovo Ana dok sjedi na zadnjem sedištu i pokazuje flašicu soka.

Međutim, u opisu videa piše da je u flašici koju Ana nosi đus vodka:

– Ana Nikolić sa svojom đus vod**m. Ne zna gdje je – piše u opisu novog snimka koji je objavljen na Tik Tok profilu Hype televizije.

.

Na snimku se može videti Ana koja sjedi na zadnjem sjedištu automobila dok se smije i razgovara s vozačem i suvozačem. 

Ana je u nedjelju prozvala Mirkovića da je nečovjek i da joj je ukrao šifru od Instagrama, a nakon toga ss pojavio šokantan video na kojem se vide rane na njenom čelu i nosu:

– Ovo je nečovjek koji misli da sam mu ja Aca Lukas. Nisam. Ili ostali kojima prijeti i zastrašuje i tako dalje. Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do prije par dana. Ovo je baš nisko. Jadno i bijedno! – napisala je Ana. 

Saša Mirković

Ubrzo nakon toga se oglasio Saša Mirković koji je istakao da je od nje tražio da ide na liječenje, što ona nije ispoštovala. Mirković je pored toga rekao da je pjevačicu izdržavao šest mjeseci i maksimalno se zalagao za njenu karijeru. 

– Nečovjek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovjek sam zato što sam tražio da ide na liječenje. Nečovjek sam jer sam je izdržavao šest mjeseci. Nečovjek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerata i da dolazi na vrijeme. Nečovjek sam jer sam joj zakazao beogradsku “Arenu” – rekao je Mirković tada. 

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS