calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve!

SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI: Napali je fanovi, direktno se obratila sestri!

Objavio: RHT
03/10/2024 1:15 PM

SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI

Starija Ahmićeva ne želi više da se miješa u rijaliti-priče!

SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI

Foto: Instagram / printsceen

Aneli Ahmić našla se sinoć u rijalitiju na stubu srama zbog, mnogi kažu, neprimjerene bliskosti koje je tokom žurke ostvarila s Urošem Rajačićem. Samo da bi Mateju Matijevića napravila ljubomornim.

SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI

Aneli je šokirala i svog bivšeg dečka Mateju, koji ju je žestoko osudio, a osuo je paljbu i po Rajačiću.

Inače, Uroš je njegov drug iz djetinjstva i pogodilo ga je to što je pristao na zadatak da glumi vezu sa Ahmićevom. Rajačić je pokušao da se “opere” kod Mateje, ali on nije želio da sluša opravdanja…

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako bi odgovorila fanovima rijalitija. Iako je ranije branila sestru, odlučila je da ovog puta sebe poštedi stresa, te da se ne udubljuje u dešavanja u “Beloj kući”. Ipak, prokomentarisala je noćašnja dešavanja.

– Aneli, naivkušo, preko tebe neka se peru i uzdižu najgori! Upozorila sam je, međutim, ona je pametna! – zarežala je Sita na Instagramu, a potom dodala:

– Odmah da vam svima kažem, ništa mi ne pišite. Ne komentarišite, jer me ne zanima ništa više vezano za to, neću da znam ništa. Ko god mi bude pisao po tom pitanju neće dobiti odgovor. Meni stres ne treba i ovaj put baš mislim ozbiljno. Ko želi da komentariše, neka komentariše po portalima, Jutjubu i slično. Hvala vama svima, ali ja neću da budem dio toga – poručila je Anelina sestra Sita.

Republika
Foto: Instagram

Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu

Pročitajte i: Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima.


Borislav Bora Terzić
 iz dana u dan iznenađuje svojim potezima. A najsramniji je definitivno onaj kada je javno rekao da ostavlja trudnu vjerenicu Milicu Veličković i njihovu nerođenu bebu.

Terza bez blama imalo blama
Photo: M.P./ATAImages

Taj njegov potez izazvao je haos na društvenim mrežama, a sinoćnje priznanje je totalno razljutilo Milicine pratioce, koji su ga odmah počeli pljuvati i nazivati pogrdnim imenima. A kada je priznao vezu sa Sofijom Janićijević, to je tek bio pravi skandal.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS