calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

SITA ZABILA NOŽ U LEÐA ANELI!? Nakon SKANDALA SA SNIMKOM, isplivala PRIVATNA PREPISKA! Rođenu sestru je IZDALA?

Objavio: RHT
07/03/2024 10:15 PM

Sita izdala Aneli isplivala prepiska

Sita Ahmić podržala je ljubav svoje sestre Aneli Ahmić, sa Markom Janjuševićem.

Sita izdala aneli foto: youtube printscreen, tiktok printscreen
Foto: youtube printscreen, tiktok/ Sita izdala Aneli

Sita je u više navrata govorila u javnosti da smatra da se Aneli zaljubila iskreno, ali da se i Janjuš vezao za nju. Pomenula je da joj je drago što se Janjušević zauzima i brani Aneli.

Sita izdala Aneli isplivala prepiska!?

Medjutim, po društvenim mrežama se širi Sitina prepiska i to sa Anelinog Instagram profila, gdje se navodi da Sita vrijeđa Janjuša:

Foto: instagram printscreen Sita izdala Aneli
Foto: Instagram printscreen- “Sita izdala Aneli”

“A ko gremlin, ni na šta ne liči”. napisla je Sita.

Ona ga stalno sprdala za prste krive”. odgovorila je osoba sa kojom se navodno Sita dopisivala preko profila svoje sestre.

Iza leđa je gremlin i ni na šta ne liči, a vamo ga kao podržavaju samo da bi branio Aneli, ali Jaško se budi lagano”. pisalo je u objavi.

SITA TVRDI DA JE NA ASMINOVOM PORNO SNIMKU MUŠKARAC

Sita je u razgovoru sa Aneli pred kamerama ispričala da je Asmin tvrdio da je baš ona na snimku sa njim. Međutim, kao što je rekla za Hype, Sita kaže da je u intimnom odnosu sa Asminom ipak muškarac.

ANKETA!!! DA LI DALILA MUJIĆ PROSI NA TIK TOKU?

Obavezno glasajte OVDJE

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS