calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić donirao 20.000 KM za obnovu škole u rodnoj Jablanici Astrolog sve otkriva: Aneli je kod turbeta 7 braće tražila muško dijete? PO NJEMU SE NIŠTA NEĆE ZVATI: Milica bebi mijenja i IME i PREZIME, njena nova objava s ULTRAZVUKA otkriva još jednu TAJNU (FOTO) Molim se za sve moje komšije! I kamen bi zaplakao, ispovijest heroine Lejle Zahilić! Ekskluzivno! Osuđen progonitelj Nataše Bekvalac: Ucjenjivao je i prijetio joj smrću Stanislav Krofak: Ulazim za 200 hiljada, želim Mionu još jednom pogledati u oči! Sha je curica! UEFA dodijelila arbitra za meč BiH i Njemačke: Francuz dijeli pravdu u Zenici Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

Sin Dragane Mirković PRŠTI U TERETANI! Marko izgleda još bolje nego ranije, objavio ZNOJAVU FOTOGRAFIJU!

Objavio: RHT
08/10/2024 11:00 AM

Sin Dragane Mirković PRŠTI U TERETANI!

Marko Bijelić izaziva pažnju javnosti već neko vrijeme.

Foto ATA Images

Mnogi, uključujući i njegovu majku Draganu Mirković, govore da je reč o kulturnom i poštenom mladiću, a djevojke padaju na njegov šarm.

Pisalo se kako je zauzet, mada o svom ljubavnom životu nikada javno i nije govorio. Poput njegove sestre Manuele, koja još više izbjegava medije.

Sin Dragane Mirković PRŠTI U TERETANI!

Treba napomenuti da su obrazovani, a Dragana je nedavno pričala o tome.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravoOdlični su bili učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno”, izjavila je pjevačica.

Na Instagramu Marko dozirano objavljuje fotografije kao i storije. U posljednjoj priči istakao je da i dalje trenira, pa je pokazao zgodno tijelo.

Foto Printscreen Instagram/markobjlc

Bijelić je bio u crnoj trenerci i u atlet majici iste boje. Mišići na njemu pucaju, ruka mu izgleda brutalno, a znojavo čelo opisuje koliko je trening bio naporan.

Podsjetimo, Markova sestra Manuela nedavno je putem Instagrama opisala koliko voli majku.

Sreća je imati dobru majku. Pravu majku. Uzora. Punu poštovanja. Ljubavi. Podrške“, napisala je Draganina kćerka, što je Mirkovićeva ripostovala.

LUKAS I DRAGANA POKIDALI!

Dragana Mirković ima veoma uspješan duet sa Acom Lukasom “Sad i zauvek” koji se ori na koncertima muzičkih zvijezda.

Aca Lukas priprema brojna iznenađenja ove jeseni. Film “Stravično” uskoro će ugledati svjetlost dana.

Poslije izvanrednog uspjeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvijezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je riječ o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održat će se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS